Web Analytics
More
    Reklāma

    Nopērkams mākslīgā intelekta balss ierakstītājs, ko darbina “ChatGPT”

    Jaunākie raksti

    Mākslīgais intelekts (MI) dažādos veidos spēj atvieglot mūsu ikdienu. Viena no šīm jomām ir teksta apstrāde un analīze. Saistībā ar to audio risinājumu izstrādātājs “PLAUD” radījis pasaulē pirmo MI balss ierakstītāju “PLAUD NOTE“, kas atvieglos sarunas ierakstīšanu, transkriptu izveidošanu un iegūtā teksta apkopošanu un apstrādi.

    “PLAUD NOTE” ir plāna, viegla ierīcīte, ko iespējams savienot ar pavadošo mobilo lietotni. Ar vienas pogas pieskārienu iespējams sākt klātienes sarunu, sapulču ierakstīšanu, ierīci var pievienot arī pie tālruņa un ierakstīt telefonsarunu. Iekārta darbojas divos režīmos – piezīmju ierakstīšanas un telefonsarunas ierakstīšanas režīmā.

    Reklāma

    “PLAUD NOTE lietotni darbina “OpenAI Whisper” MI modelis, kas veic efektīvu un precīzu teksta transkribēšanu 57 valodās, arī latviešu. Vienā reizē iespējams ierakstīt līdz 30h ilgu sarunu, taču kopumā ierīce var saglabāt ierakstus ar kopējo ilgumu 480h. Gatavie transkripti tālāk tiek apstrādāti ar “ChatGPT”, kas no tiem tūlītēji var izveidot kopsavilkumus, sapulču protokolus, domu kartes, uzdevumu sarakstus un daudz ko citu atkarībā no lietotāja vajadzībām.

    “PLAUD NOTE” iespējams iepriekšpasūtīt par teju 148 eiro, un to var piegādāt arī uz Latviju. Komplektā lietotājs saņems piekļuvi “PLAUD AI Membership” abonementam, ko vienu gadu varēs izmantot bez maksas. Tas sniegs iespēju ierakstīt līdz 600 minūšu ilgu sarunu mēnesī, lietotājs iegūs MI kopsavilkumus un dažādas citas iespējas transkripta analīzei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Moins
    21.01.2024 21:41

    Interesanti, cik varētu maksāt pēc 12 mēnešiem abonoments.. neizdevās neku atrast info.

    Trx450
    22.01.2024 00:07
    Reply to  Moins

    Drošvien ka nāksies noskatīties reklāmu, lai varētu turpināt lietot

    Bumbulis
    21.01.2024 23:37

    Kārtējais garbage

    Ivis
    22.01.2024 09:24

    Nu bet kādēļ ir jāizstrādā atsevišķa ierīce ar mikrofonu, akumulatoru, procesoru, ja tas viss ir jau telefonā, un pietiktu ar aplikāciju, kura izmanto jau esošos telefona resursus, nestaipot atsevišķu ierīci? Par veiktspēju – nevajag, var izmantot tiešsaistes jaudas.

    Rihards
    22.01.2024 09:53
    Reply to  Ivis

    Tur tā lieta ka iekšā kastītē visdrīzāk ir tikai mikrafons un zilzobja modulis un ieslēģanas podziņa, viss pārējais notiek telefonā… tur jau tas uzmetiens ka tev jāpēr tā kastīte kurā nav nekā iekšā bet lai ieslēgtu apeni tev vajag kastīti…. karoč lohatrons

    Ivis
    22.01.2024 10:14
    Reply to  Rihards

    Tātad tas ir uzmetiens, ne tikai attiecībā uz patērētājiem, bet arī attiecībā uz ilgtspēju, zaļo domāšanu, (izvēle mārketinga terminam).
    Tiek šķiesti resursi un piesārņota vide šī izstrādājuma ražošanai, ieskaitot akumulatoru, turpmākai utilizācijai (ieskaitot akumulatoru) utt. Un pats labākais, ka ja telefonam nosēžas bača, šī uzparikte nav izmantojama, tādēļ lietotājam papildus čakars sekojot divu ierīču uzlādes līmenim, staipot šīs divas ierīves, maciņu izmantošanas ierobežojumi utt.

    Reklāma