Web Analytics
More
    Reklāma

    Mobilly lietotnē tagad pieejamas arī Fiqsy uzlādes stacijas

    Jaunākie raksti

    Turpinot attīstīt un paplašināt Mobilly lietotnē pieejamo uzlādes staciju skaitu, no šī gada 15.janvāra Mobilly lietotnē pieejamas arī Fiqsy uzlādes stacijas. Šobrīd uzņēmumam Fiqsy ir 14 pieslēgvietas 4 uzlādes vietās – 2 Rīgā, 1 Valdlaučos un 1 Liepājā.

    “Esam ļoti priecīgi par šīs sadarbības uzsākšanu, kas ne tikai ļaus Fiqsy klientiem izmantot ērto un mūsdienīgo Mobilly lietotni, bet arī sniegs papildu ērtības jau esošajiem šīs aplikācijas pakalpojumu lietotājiem, tagad izmantojot Fiqsy uzlādes stacijas. Šīs stacijas ir ērti pieejamas gan Rīgā, gan ārpus tās. Tikai sadarbojoties ar dažādu nozaru novatoriem, kāds ir arī Fiqsy, mēs varam panākt, ka arvien vairāk cilvēku izvēlas elektroauto un domā par zaļāku nākotni,” saka Māris Avotiņš, Fiqsy dibinātājs.

    “Ikviena jauna sadarbība, kas mums tiek veidota ar uzlādes staciju īpašniekiem, priecē un dod iespēju nodrošināt mūsu klientiem ne tikai plašu ierasto pakalpojumu klāstu kā stāvvietas un transportu biļetes, bet arī straujiem soļiem augt kā maksājumu rīkam elektroauto uzlāžu apmaksai Baltijas valstīs.” komentē Mobilly valdes priekšsēdētājs Valdis Bergs.

    Augot elektrisko transportlīdzekļu īpatsvaram pieaug arī pieprasījums pēc uzlādes stacijām. Šobrīd Mobilly lietotnē pieejamas vairāk nekā 536 uzlādes stacijās – 415 Latvijā, 95 Lietuvā un 26 stācijās Igaunijā! Šajās stacijās uzlādei pieejami vairāk nekā 1280 uzlādes spraudņi jeb konektori, tādējādi padarot uzlādi elektroauto īpašniekiem vēl pieejamāku ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma