Web Analytics
More
    Reklāma

    Volvo plāno par 30% samazināt savu elektroauto uzlādes laiku

    Jaunākie raksti

    Volvo Cars ir uzsācis sadarbību ar Breathe Battery Technologies jaunuzņēmumu ar mērķi samazināt savu elektroauto uzlādei nepieciešamo laiku. Paredzams, ka izmantojot šī jaunuzņēmuma izstrādātu akumulatora vadības programmatūru, Volvo spēs samazināt uzlādes laiku pat par trešdaļu. Pie tam, uzņēmumam nenāksies izmantot citādāka tipa akumulatorus un netiks būtiski samazināts to resurss. Jaunuzņēmuma veidotā programmatūra nodrošina adaptīvu uzlādes procesu, kas dinamiski maina uzlādes jaudu.

    Londonā bāzētais Breathe Battery Technologies uzņēmums savā mājaslapā norāda, ka sadarbojas ar tādiem zīmoliem kā oppo, Rimac, Varta un Cosworth. Tas piedāvā Breathe Charge un Breath Life programmatūru, ko var izmantot dažādi uzņēmumi savos produktos, lai uzlabotu uzlādes spējas un savu akumulatoru ilgmūžību.

    Volvo saprot, ka ātrāki uzlādes laiki pie ātrās uzlādes stacijām ir svarīgs arguments, kas klientiem varētu palīdzēt izsvērt par labu tieši šī zīmola auto iegādei. Breathe Battery Technologies ir ērts sadarbības partneris, jo viņu risinājums nepieprasa izmantot papildus aparatūru vai mainīt akumulatoru uzbūvi.

    Autoražotājs gan publiski neizpauž, kad ar Breathe Battery Technologies risinājumu uzlabotās mašīnas nonāks pārdošanā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma