Web Analytics
More
    Reklāma

    Shell atteiksies no 1000 DUS, vairāk koncentrējoties elektroauto uzlādes attīstīšanai

    Jaunākie raksti

    Naftas produktu pārstrādes un tirdzniecības milzis Shell šī un nākamā gada laikā atteiksies no 1000 degvielas uzpildes staciju pārvaldīšanas, kompānijai fokusējoties uz elektroauto uzlādes infrastruktūras attīstīšanu. Tā teikts “Shell Energy Transition 2024” ziņojumā.

    Medija Yahoo! Finance aprēķini liecina, ka Shell tīklā visā pasaulē bija aptuveni 47 tūkstoši staciju, tāpēc 1000 staciju samazinājums nav gigantiski liels uz kopējā fona, taču to noteikti nevar ignorēt. Kompānija šādu soli pamato ar pielāgošanos klientu vajadzībām un prasībām.

    Shell plāni paredz, ka līdz 2030. gadam viņi pārvaldīs aptuveni 200 tūkstošus elektroauto lādētāju – šobrīd šis skaitlis nedaudz pārsniedz 50 tūkstošus. Kompānija sākotnēji koncentrēsies infrastruktūras attīstībai Eiropā un Ķīnā, jo viņu ieskatā tieši šajos reģionos elektroauto tirgus un pieprasījums pēc uzlādes vietām ir pavirzījies tālāk nekā citur un vajadzības ir lielākas. Shell plāno attīstīt gan pilnīgi jaunas uzlādes vietas, gan arī paplašināt jau esošās, lai varētu uzstādīt jaunas iekārtas, uzlabojot servisu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    23.03.2024 13:13

    vai tad Shell DUS bizness nav tāds pats kā McDonald’am — franšīzes tirgošana?
    ja tā, tad tādi minimālistiski zaudējumi.

    Reklāma