Web Analytics
More
    Reklāma

    Izlaista ROG Ally videospēļu konsoles lētāka versija

    Jaunākie raksti

    Asus vasaras sākumā izziņoja savu pārnēsājamo videospēļu konsoli ROG Ally, un kā solīts, tad šī ceturkšņa beigās ir pieejama tās lētākā versija.

    Kā sagaidāms, tad sākumā iegādei bija pieejama Asus ROG Ally Z1 Extreme versija, kas arī bija dārgāka, bet tagad iegādei pieejams ROG Ally Z1 modelis. Tas būs aprīkots ar AMD Ryzen Z1 procesoru, kas saņēmis 6 kodolu APU un 4 kodolu iGPU. Kā norāda tehniskā informācija, tad Z1 būs jūtams kritums tieši grafiskajā apstrādes jaudā, salīdzinot ar Z1 Extreme modeli.

    Reklāma

    Asus ROG Ally Z1 ir aprīkots ar 7 collu 1080p izšķirtspējas ekrānu, kas atbalsta 120Hz atsvaidzi. Spēļu konsole saņēmusi 16GB operatīvo atmiņu, ko nav iespējams manuāli palielināt, kā arī iekšējā atmiņa ir 512GB liela. Pagaidām nav indikācijas, ka varētu būt pieejamas citas ietilpības konsoles. Abi modeļi būs aprīkoti ar vienas ietilpības akumulatoru.

    Arī lētākais modelis saņēmis iespēju pieslēgt ārējo GPU moduli. Asus ROG Ally Z1 cena mūsu reģionā ir 699 EUR, bet Z1 Extreme maksā 799 EUR. Jebkurā gadījumā abu modeļu cena ir pietiekami augsta, salīdzinot ar klasiskajām spēļu konsolēm, taču jāņem vērā, ka Asus radītās pārnēsājamās konsoles ir ļoti jaudīgas.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma