Web Analytics
More
    Reklāma

    GPD Win Mini ir pārnēsājama spēļu konsole ar fizisku tastatūru

    Jaunākie raksti

    GPD Win Mini ir vairāku iekārtu apvienojums, bet kopumā to var dēvēt par pārnēsājamo spēļu konsuli, kurai pieejama atbilstoša izmēra klaviatūra.

    Šis miniatūrā izmēra dators un spēļu konsole noteikti atšķirsies no tiem konkurentiem, kas jau pieejami tirgū. Papildu skārienjutīgajam 7 collu ekrānam, korpusam pievienota salīdzinoši maza izmēra klaviatūra, kas arī kalpos kā spēļu pults. Savu pirmo versiju GPD izziņoja vien 2023. gada rudenī, un tagad parādījusies informācija jau par nākamās paaudzes uzlaboto modeli.

    Reklāma

    GPD Win Mini darbinās Ryzen 7 8840U procesors. Spēļu konsolei būs 7 collu ekrāns ar 1920 x 1080 izšķirtspēju, kas pārklāts ar speciālu pretspīduma un pret pirkstu nospiedumu kārtu. Ekrāna atsvaidzes ātrums būs dinamisks, un tas varēs sasniegt 120Hz. Uzlāde un datu apmaiņa notiks caur USB 3.2 Gen 2 Type-A, caur kuru papildu varēs pievienot arī ārējo grafisko karti.

    Protams, pamatā šī ierīce ir domāta kā pārnēsājamā spēļu konsole, tomēr tai tiek piedāvāta iespēja iegūt papildu grafisko jaudu ar ārējo procesoru. GPD Win Mini ir iespējams iegādāties Indiegogo pūļa finansējuma platformā, kur tā cenas ir 879 un 999 dolāri, atkarībā no komplektācijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma