Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo gatavojas piedāvāt jaunu pārnēsājamo videospēļu konsoli

    Jaunākie raksti

    Parādījušās baumas par jaunu Lenovo Legion Go pārnēsājamo videospēļu konsoli, kas konkurētu ar šobrīd tirgū esošajām Steam Deck, Nintendo Switch, ROG Ally un Logitech G Cloud.

    Kā redzams, tad pēdējos divos gados šis videospēļu konsoles segments ir piedzīvojis sava veida sprādzienu un gaidāms jauns spēlētājs. Kaut arī baumu līmenī, tomēr tiek teikts, ka Legion Go darbinās Windows 11 operētājsistēma, kā arī AMD Phoenix procesors. Tai būs 8 collu ekrāns, kas ir nedaudz lielāks kā daļai konkurentu.

    Reklāma

    AMD Phoenix procesors ir speciāli paredzēts videospēļu baudīšanai mobilās ierīcēs, tomēr pagaidām nav zināms, kādu tieši jaudu spētu piedāvāt Legion Go. Viens no ieguvumiem noteikti varētu būt Windows operētājsistēmas izmantošana, jo tā ļauj šo iekārtu maksimāli pielīdzināt klasiskajam datoram un videospēļu spēlēšanai.

    Tāpat bažas rada lielais ekrāna izmērs un konsoles darbības laiks. Taču to būs iespējams pārbaudīt tikai tad, kad konsole tiks izlaista. Pagaidām nav zināma gaidāmās konsoles cena, bet tā varētu sastādīt veselīgu konkurenci tieši Steam Deck.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    trx450
    03.08.2023 12:18

    Šo varētu pārtulkot kā IBM Legion Go forever. And never come back.

    Bats
    04.08.2023 13:02

    Termins “konsole” tad zaudē savu aprakstošo / raksturojošo nozīmi. Portatīvajam datoram var pievienot gamepad, vai tas to padara par konsoli? Portatīvo dato var pacelt un turēt rokās, spiežot pogas ar īkšķiem – konsole? Šis ir rokās turams windows dators, gan jau ka Excel un Word uz tā iet bez nekādas portēšanas.

    Reklāma