Web Analytics
More
    Reklāma

    “X Premium” lietotāji tagad var noslēpt, kādi ieraksti viņiem patīk

    Jaunākie raksti

    Mikroblogošanas vietne “X”, turpinot centienus piesaistīt arvien vairāk maksājošo lietotāju, paziņojusi, ka turpmāk maksas abonementa plāna “Premium” lietotājiem būs iespēja paslēpt informāciju par to, kādiem ierakstiem nospiesta atzīme “patīk”. Kad šī funkcija ir aktivizēta, no lietotāja profila pilnībā jāpazūd “Patīk” sadaļai.

    Jaunā funkcija būs arī labs veids, kā paslēpt no citu acīm to, ka lietotājam patīk, piemēram, naidīga rakstura ieraksti. Tāpat iespēju paslēpt “Patīk” sadaļu varētu izmantot sabiedrībā zināmas personas, politiķi, pretrunīgu viedokļu paudēji, no kuriem liela daļa jau tagad ir “X Premium” lietotāji. Saistībā ar to var atcerēties 2017. gada skandālu, kurā bija ierauts ASV politiķis Teds Krūzs, kurš “Twitter” bija atzīmējis ar “patīk” pornogrāfiska satura ierakstus, aizmirsdams, ka šī informācija ir publiski pieejama.

    Atzīmju “patīk” slēpšana ir kārtējais “X” solis palielināt maksājošo lietotāju skaitu. Esam jau rakstījuši, ka “X” ieņēmumi no reklāmām samazinājušies par 59%, salīdzinot ar pērno gadu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis
    17.09.2023 23:34

    Facebook un Instagram šis jau sen pieejams visiem, pat neko nevajag maksāt. Cukerbergs atļauj savus naidīgo un p*rno postu likes sen slēpt, lai cik skumji tas nebūtu.

    Reklāma