Web Analytics
More
    Reklāma

    “X” maksas abonenti tagad servisā var publicēt gara formāta rakstus

    Jaunākie raksti

    Gadiem ejot, redzams, ka lietotne “X” no mikroblogošanas platformas mērķtiecīgi pāriet makroblogošanas platformā, ļaujot lietotājiem izteikties arvien garāk un plašāk. Iekļaušanās 140 zīmju limitā jau sen ir pagātne, kas kaut kādā ziņā atņem “X” savu unikalitāti. Taču vienmēr būs cilvēki, kuri grib pateikt vairāk, un arī to var izdarīt šajā platformā. “X” paziņojis, ka “Premium+” abonenti tagad var izveidot garāka formāta saturu, izvēloties opciju “Articles”.

    Jaunā iespēja savā ziņā konkurēs ar platformu “Substack“, kas fokusējas tieši uz garas formas saturu un iespēju to abonēt. Tāpat “X” piedāvā dažādas teksta formatēšanas opcijas, piemēram, treknraksts, slīpraksts, pasvītrojums, kā arī iespēju izveidot sarakstus, lai padarītu uzrakstīto sakārtotāku. Būtiski, ka tekstu var papildināt arī ar attēliem un videoklipiem, kas būtībā ļauj izveidot pilnvērtīgu bloga ierakstu.

    Reklāma

    Tiem, kuri izmanto šo jauno opciju, profilā parādīsies jauna sadaļa “Articles”. Tikmēr sekotāju laika joslā šie ieraksti būs redzami kā parasta “X” ziņa, pareizāk sakot – saite uz to. Vienlaikus šie garā formāta raksti no pārējiem būs atšķirami ar pievienotu unikālu ikonu un izkārtojumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gatis
    11.03.2024 17:58

    Sačakarēja manu mīļāko platformu. Tagad pilns ar onlyfans dāmām un krievu propagandu, bagus mēnešiem ilgi salabot nevar. Twitter agrāk lietoja salīdzinoši inteliģenta auditorija, bet tagad platforma ir pārvērtusies par miskasti

    trx450
    11.03.2024 19:49
    Reply to  Gatis

    Kas vainas dāmām

    Ainaro Bernato
    11.03.2024 23:20
    Reply to  trx450

    Ej uz Pornhub!

    Trx450
    12.03.2024 07:11
    Reply to  Ainaro Bernato

    Nu aiziet var daudz kur.

    Reklāma