Web Analytics
More
    Reklāma

    “X” tagad visiem lietotājiem piedāvā audio un video zvanu iespēju

    Jaunākie raksti

    Mikroblogošanas platforma “X” pērn sāka piedāvāt jaunu funkciju – audio un video zvanus, kas ir solis ceļā uz uzņēmuma vadītāja Īlona Maska mērķi – padarīt to par “visaptverošu lietotni”. Sākotnēji šīs iespējas bija pieejamas vienīgi maksas plāna “X Premium” abonentiem, kuri izmanto “iOS” ierīces, taču drīzumā audio un video zvanus varēs veikt ikviens šīs platformas lietotājs.

    Šos jaunumus “X” platformā paziņoja pats Īlons Masks, kā arī uzņēmuma inženieris Enrike Baragans (Enrique Barragan). Norādīts, ka lietotājiem būs iespēja izvēlēties, no kā saņemt audio un video zvanus: no kontaktiem, personām, kurām “seko” platformā “X”, verificētiem lietotājiem vai visiem.

    Reklāma

    Iepriekš Masks informēja, ka audio un video zvani ikvienam būs pieejami janvāra beigās, līdz tam novēršot ar to saistītās potenciālās problēmas. Acīmredzot pagāja kāds mēnesis, līdz viss ir salabots. Norādīts gan, ka, lai iespējotu jaunās funkcijas, abiem lietotājiem iepriekš vismaz vienu reizi jāsazinās, izmantojot tiešās ziņas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma