Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” pametusi izpilddirektore Vanesa Papas

    Jaunākie raksti

    “TikTok” pēdējā laikā saskāries ar daudziem izaicinājumiem, un tagad uzņēmumam būs jāmeklē arī jauns galvenais operatīvais vadītājs (COO). Tapis zināms, ka līdzšinējā šī amata ieņēmēja Vanesa Papas (Vanessa Pappas) pametusi šo amatu. Gluži pavisam viņa uzņēmumu neatstās, jo palīdzēs kā “TikTok” padomdevēja.

    Papas, kura pirms tam ieņēma augstus amatus “Youtube”, “TikTok” nostrādāja teju piecus gadus. Viņa uzņēmumam pievienojās 2018. gada novembrī kā stratēģiskā padomniece. Lēmums pamest COO amatu bijis brīvprātīgs. Kā viņa pati norāda – ņemot vērā visus “TikTok” panākumus, beidzot jūtu, ka ir īstais laiks virzīties tālāk un pievērsties savai kaislībai, kas ir uzņēmējdarbība. Savu darbu “TikTok” Papas raksturo kā aizraujošu, ar “daudziem svinīgiem momentiem un sasniegumiem”.

    Reklāma

    Tajā pašā dienā, kad Papas publiski paziņoja par saviem plāniem pamest uzņēmumu, “TikTok” informēja, ka viņas vietā netieši stāsies Zenia Mucha, kas pirms tam strādājusi “Disney” komunikācijas nodaļā. Tiesa, viņa nepārņems pilnīgi visus pienākumus, bet fokusēsies uz “TikTok” zīmola un komunikācijas vadību, kas ir īpaši svarīgi šobrīd, kad uzņēmums “sagājis ragos” ar ASV.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    26.06.2023 09:40

    Lasot visus tos vārdus latviski, rodas asociācijas ar papuasu saietu Bārbiju mājā :D

    Biteme
    26.06.2023 10:25

    Ziņa, kas atstās vienaldzīgus 99.9% tiktoka lietotāju.

    Ivis
    26.06.2023 10:38
    Reply to  Biteme

    tiktoku nelietoju, bet Vanesa mani neatstāja vienaldzīgu ( ˘ڡ˘)

    Reklāma