Web Analytics
More
    Reklāma

    Pieprasījums pēc elektriskā Hummer lielāks nekā gaidīts, auto būs jāgaida līdz 2024. gadam

    Jaunākie raksti

    Elektriskais Hummer relatīvi nesen nonāca tirdzniecībā, taču General Motors vadītāji jau tagad uzskata, ka modelis ir veiksmīgs – pieprasījums pēc šī auto ir lielāks nekā gaidīts. Viens no GM vadītājiem Dankans Aldreds izteicies, ka pasūtīti vairāk nekā 65 tūkstoši auto, skaitot pikapa un krosovera versijas kopā. Tāpat 95% klientu savas rezervācijas pārvērš reālos pasūtījumos – arī tas ir vairāk nekā gaidīts.

    “Ražošana patiesībā apsteigusi grafiku un cenšamies piegādāt mašīnas ātrāk nekā sākotnēji bija ieplānots,” stāsta Aldreds. Viņš gan norāda uz vērā ņemamu problēmu, proti, šodien pasūtīts elektriskais Hummer pie klienta, visticamāk, nonāks tikai 2024. gadā.

    Šobrīd tiek ražota dārgākā “Edition 1” versija, kuras cena sākās no 110 tūkstošiem dolāru. Neskatoties uz visai augsto cenu, šī versija jau ir pilnībā izpārdota un šobrīd klienti jau var pasūtīt nedaudz lētāku “3X” versiju, kas bez papildaprīkojuma maksā ap 100 tūkstošiem. Jāpiebilst, ka tās ir ražotāja ieteiktās cenas, bet GM dīleri Ziemeļamerikā pēdējā laikā nekautrējas mašīnām uzlikt vērā ņemamu uzcenojumu. Nākamo divu gadu laikā General Motors sāks ražot arī lētākās Hummer versijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma