Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S22 FE varētu saņemt MediaTek procesoru

    Jaunākie raksti

    Pēdējā laikā Samsung ne pārāk veicas ar lēmumiem – pavisam nesen tika atklāts, ka Samsung Galaxy S22 sērija un arī vecāki ražotāja viedtālruņi un pat planšetdatori samazina lietotņu veiktspēju, lai ierīces nekarstu un paildzinātu akumulatora darbības laiku.

    Jaunākais fanus neiepriecinošais Samsung lēmums varētu būt saistīts ar Samsung Galaxy S22 FE viedtālruni, kas gan vēl nav oficiāli izziņots. Baumas norāda, ka Samsung Galaxy S22 FE varētu izmantot MediaTek Dimensity 9000 procesoru. Tiek pieļauts, ka veikalos Samsung Galaxy S22 FE nonāks tikai 2023. gadā.

    Reklāma

    Daudziem vēl arvien MediaTek procesoru izvēle šķiet nepieņemama, bet te ir jānorāda, ka Dimensity 9000 veiktspējas testos pat aizsteidzies garām Snapdragon 8 Gen 1. MediaTek ļoti veiksmīgi darbina arī citu ražotāju vidējo klasi. Lielisks piemērs ir visai pieklājīgais Xiaomi 11T, kas no sava Pro modeļa atšķiras gandrīz tikai ar MediaTek procesoru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    kikii
    22.03.2022 09:03

    MTK būs viens no sliktākajiem Samsung lēmumiem.

    Oskars
    23.03.2022 12:09

    Kamer bus slegts driveru nodroshinajums un vajsh atbalsts, tikmer nekas nemainisies. Tas nozime vajsh atjauninajumu cikls. Bet nu joprojam interese realais izpildijums no 9000 serijas pret SD8G1.

    Reklāma