Web Analytics
More
    Reklāma

    Xbox un Philips monitori apvienojas pirmo “Designed for Xbox” optimizētu displeju izveidē

    Jaunākie raksti

    Philips monitoru speciālists un zīmola licences partneris MMD paziņo par pasaulē pirmā konsoles spēļu monitora “Designed for Xbox” izlaišanu. Philips Momentum, kas paredzēts Xbox konsoles spēlēm, ir izstrādāts no pašiem pamatiem tā, lai Xbox faniem sniegtu vislabāko pieredzi. Šie “Designed for Xbox” monitori nosaka Xbox spēles standartu. Jaunās HDMI 2.1 specifikācijas iekļaušana ļauj spēlēt ar nākamās paaudzes konsoli ar 4K izšķirtspēju un ātru 120 Hz atsvaidzes intensitāti, lai nodrošinātu ļoti skaidru un īpaši vienmērīgu spēlēšanu. Philips Monitori sadarbojas ar Xbox komandu, lai izstrādātu šos “Designed for Xbox” displejus un nodrošinātu optimāli validētu Xbox Series X kvalitāti, no savienošanas brīža, šis monitors ir pāreja nākamajā līmenī.  Pirmais modelis no Philips Momentum Designed for Xbox spēļu konsoles spēļu monitoru sērijas būs pieejams ar 55″ (139,7 cm) ekrānu, nodrošinot nepārspējamu klātbūtnes efektu.

    Jauns apvārsnis konsoļu spēlēm

    Atšķirībā no televizoriem Philips Momentum spēļu displeji ir īpaši paredzēti konsolēm, un to prioritāte ir zems latentums un zema ievades aizkaves funkcija daudz vienmērīgākas, reālākas spēļu pieredzes nodrošināšanai. Sērijas zemā ievades aizkave ir lieliska priekšrocība, spēlējot kustībām bagātas videospēles un nodrošinot ātrāku signāla pārraidi starp ierīcēm. Galvenajā 55” Philips Momentum (559M1RYV) ir aprīkots ar īpašu Lielbritānijas skaļruņu kompānijas Bowers & Wilkins inženieru izstrādātu skaņas joslu, kas visā pasaulē ir slavena ar savu novatorisko dizainu un skaņas inženieriju, kas bagātinās šo pieredzi.

    Reklāma

    Paredzēts Xbox

    Philips Momentum monitori nodrošina īpaši Xbox izstrādātu un pārbaudītu kvalitāti ar sevišķi skaidru 4K izšķirtspēju un minimālu 120Hz atsvaidzes intensitāti, HDR atbalstu ar DisplayHDR 1000 sertifikāciju, mainīgu atsvaidzes intensitāti vienmērīgai spēlēšanai un ar vienmēr zemu latentumu. Komanda ir sadarbojusies, lai radītu Xbox spēles režīmu – aizraujošu režīmu ar īpaši Xbox pielāgotu attēla kvalitāti, kas paredzēta Xbox. Microsoft un TPV inženieru intensīvas sadarbības procesā, monitori ir rūpīgi testēti un validēti, lai spētu nodrošināt perfektu savienojamību un vienlaikus apmierinātu augstās prasības, ko sagaida nopietni Xbox spēlētāji.

    “Xbox vienmēr cenšamies saviem faniem dot iespēju izvēlēties, kā, ko un kur spēlēt savas iecienītākās spēles. Šodien mēs ar prieku paziņojam par mūsu sadarbību ar Philips monitoriem, lai piedāvātu pirmos Xbox paredzētos monitorus, kas faniem piedāvā unikālu displeju ar tehnoloģijām un funkcijām, kas nodrošina vislabāko pieredzi Xbox X|S sērijas konsoles spēlēs.” – Mets Kesserlings (Matt Kesselring), direktors,  Xbox Hardware Partnerships.

    “Philips Momentum līdz ar tā ienākšanu tirgū konsoļu spēlēm ir ienesis jaunas vēsmas, un tas joprojām ieņem vadošo pozīciju ar šo svarīgo partnerību. Iespaidīgi un aptveroši, Momentum konsoles spēļu monitori padarīs jauno Xbox un tās funkcijas maksimāli izteiksmīgas,  daudz aizraujošākam un pilnvērtīgākam spēlei veltītajam laikam.” –Stefans Sommers (Stefan Sommer), direktors, MMD Philips monitoru mārketinga un biznesa vadība Eiropā.

    Jaunais Philips Momentum 559M1RYV monitors būs pieejams no 2021. gada augusta un maksās ap 1399 eiro.

    Šis ir tikai pirmais šīs jaunās Xbox spēļu līnijas “Designed for Xbox” posms: turpmākajos mēnešos tiks paziņoti vēl citi modeļi. Tikmēr, pateicoties jaunajai HDMI 2.1 specifikācijai, jaunais Philips Momentum 559M1RYV nodrošinās pārsteidzošu spēļu pieredzi ar 4K izšķirtspēju un 120 Hz atsvaidzes intensitāti visās nākamās paaudzes konsolēs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma