Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook Eiropā palaiž iepazīšanās platformu Facebook Dating

    Jaunākie raksti

    Iespējams, daudzi nemaz nezināja par to, ka Facebook jau kādu laiku piedāvā pakalpojumu “Facebook Dating” – Tinder un citu iepazīšanās lietotņu konkurentu. Būtiski, ka ASV lietotāji pie šī pakalpojuma tika zīmīgā datumā – visu mīlētāju dienā, 14. februārī. Taču dažiem vēl labāka vēsts varētu būt tas, ka Facebook Dating nu pieejams Eiropā. Kopš vakardienas, 22. oktobra, Facebook Dating iespējas var izmantot arī lietotāji Latvijā.

    Lai sāktu lietot Facebook Dating, nekas daudz jādara nebūs, jo tajā izmantots tas pats profils, ko lietotājs izveidojis Facebook. Savukārt sekmīgākos otrās pusītes meklējumos Facebook izmantos datus gan par lietotāja aktivitātēm sociālajā tīklā, gan dalību kādās grupās un interesi par dažādiem pasākumiem.

    Reklāma

    Facebook norāda, ka šis iepazīšanās pakalpojums ir dziļi integrēts pārējos kompānijas produktos. Piemēram, lietotājs savā Facebook Dating profilā var koplietot storijus un attēlus no Instagram. Tāpat iespējams piesaistīt arī Messenger. Papildus tam iespējams izmantot Secret Crush funkciju, ar kuras palīdzību var sameklēt potenciālo partneri gan starp Facebook, gan Instagram draugiem.

    Facebook šajā pakalpojumā iekļāvis arī konfidencialitātes iespējas. Vienlaikus dažiem bažas radījusi Facebook Dating visai ciešā saistība ar pārējiem platformas pakalpojumiem. Neskatoties uz to, ne tikai Latvijā, bet vēl 50 citās pasaules valstīs lietotāji varēs izbaudīt nedaudz citādāku, bet, iespējams, veiksmīgāku partnera atrašanas pieredzi.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    23.10.2020 11:14

    Intereses pēc derētu apkopot statistiku par cilvēku tipiem, kuriem šādu aplikāciju izmantošana bijusi veiksmīga. Vārdus, personas kodus un dzīves vietas nav jāmin. Beigās izrādīsies, ka veiksminieku logs būs ļoti šaurs un ekskluzīvs :)

    Rihards Veters
    23.10.2020 15:23

    Nu tā gluži nav, ka Latvijā ir pieejams..
    Skaidri un gaiši redzams, ka šajā sarakstā Latvijas nav :)
    https://www.facebook.com/help/312959615934334

    Oskars
    23.10.2020 17:56

    Nez Keitija pati ir briva, varbut velas atrast virieti, puisi. Jo tu par so, rakstiji, tik pozitivi. Vismaz lasot, taa liekas.

    DMG
    24.10.2020 18:25

    A raksta avots ir kur? Links rakstā ir uz 2019. gada rakstu par pakalpojuma pieejamību ASV. Tad, kur ir tas noslēpumainais avots, kur pieminēta Latvija?

    Reklāma