Web Analytics
More
    Reklāma

    Kāds programmētājs izveidojis iepazīšanās lietotni, kurā iepazīties var tikai ar viņu

    Jaunākie raksti

    Mazliet vēl pakavējoties Valentīndienas noskaņās, interesanta šķiet ziņa par kādu vīrieti vārdā Loss Maijeru, kurš, vīlies iepazīšanās lietotņu piedāvājumā, izveidojis pats savējo. Interesantākais ir tas, ka šajā lietotnē ir tikai viens profils, no kā izvēlēties iekārojamāko un piemērotāko vīrieti, un tas ir pats Maijers.

    Iepazīšanās lietotne, kas tā arī saucas “Flirts with Los”, būtībā ir paredzēta tikai Maijeram ar mērķi viņam atrast savu sapņu sievieti. Šajā lietotnē nav algoritma, kas ieteiktu piemērotāko otro pusīti, nav “Super Likes” opcija, kas ir “Tinder”, kā arī nav iespēja iegādāties abonementu. Sievietes, reģistrējoties šajā lietotnē, redz tikai vienu profilu – Loss Maijers – un viņām tiek piedāvātas divas opcijas – “flirt” vai “pass” jeb iepazīties vai nē.

    Reklāma

    Lietotājas var aplūkot Maijera pašbildes, no kurām vienā viņš redzams apģērbu veikalā. Ja lietotājai šķiet, ka šāds vīrietis viņai nav piemērots, jāreģistrējas citā iepazīšanās lietotnē. Izvēloties opciju “pass”, tiks parādīts raudošs Maijera attēls un piedāvājums pamēģināt vēlreiz. Nospiežot opciju “flirt”, lietotājas redz pievilcīgus un koķetus Maijera attēlus.

    Jāpiezīmē, ka “Flirts with Los” nav Losa Maijera pirmais eksperiments ar lietotnēm. Pērn viņš izaicināja sevi gada garumā katru mēnesi izlaist vienu lietotni, šādā veidā uzlabojot savas programmēšanas prasmes.

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vietnieks
    20.02.2024 17:02

    Gan jau viens no tiem indiešiem “show bobs and vagene”

    Krotow
    20.02.2024 20:39
    Reply to  Vietnieks

    Tad arī dabūs vagonu ar pupām :P

    Reklāma