Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” no pusaudžiem slēps saturu, kas saistīts ar paškaitējumu un ēšanas traucējumiem

    Jaunākie raksti

    Meta” paziņojusi, ka ieviesusi vienu no saviem nozīmīgākajiem privātuma atjauninājumiem, kas līdz šim ir saistīti ar pusaudžu aizsardzību. Uzņēmums ievērojami paplašina iepriekšējos satura kontroles pasākumus un tagad no visiem lietotājiem – pusaudžiem noslēps saturu, kas saistīts ar paškaitējumu, vardarbību, ēšanas traucējumiem un citām tēmām, kas tiem ir potenciāli kaitīgas.

    Jaunie satura ierobežojumi tiks ieviesti “Meta” platformās “Instagram” un “Facebook”. Šāda veida saturs tiks ierobežots lietotājiem, kuri ir jaunāki par 16 gadiem. Viņi to neredzēs ne savās laika joslās, ne storijos, ne citās satura izplatības vietās šajās lietotnēs. Savukārt, ja pusaudži vēlēsies sameklēt tēmas, kas saistītas ar šāda veida kaitīgu saturu, viņi automātiski tiks novirzīti uz sadaļu, ko veidojuši pusaudžu attīstības eksperti.

    Reklāma

    Šī kārtība automātiski attieksies gan uz jaunajiem lietotājiem, gan esošajiem, kuru vecums nesasniedz 16 gadus. Tāpat lietotāji nevarēs atteikties no šiem ierobežojumiem, ko “Meta” dēvē par “sensitīva satura kontroli”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    15.01.2024 12:49

    Dabiskā izlase atradīs izeju, par to variet būt droši :)

    Reklāma