Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” izlaidusi MI attēlu ģeneratoru

    Jaunākie raksti

    Kompānija “Meta” pēdējā laikā nākusi klajā ar sauju mākslīgā intelekta (MI) risinājumu. Līdz ar desmitiem jaunu ģeneratīvā MI funkciju, ko uzņēmums tuvākajā laikā integrēs savās platformās “Facebook”, “Instagram” un “WhatsApp” “Meta” iepazīstinājusi ar attēlu ģenerēšanas rīku, kas funkcionēs kā atsevišķs rīks. Jauno risinājumu ar nosaukumu “Imagine” uzņēmums pirmo reizi prezentēja savā novembra pasākumā “Connect”.

    Līdz šim “Meta” MI attēlu ģenerators eksistējis kā daļa no “Meta AI” tērzēšanas robota. Taču tagad uzņēmums to piedāvā kā atsevišķu risinājumu, kas ir atrodams imagine.meta.com mājaslapā. Līdzīgi kā citi ģeneratīvā MI rīki arī “Imagine” ļauj izveidot attēlus, izmantojot vienkāršas teksta uzvednes. Tā pamatā ir “Meta Emu” MI modelis, kas katram vaicājumam uzģenerēs četrus attēlus.

    Reklāma

    Avots: Meta

    Visiem attēliem apakšējā kreisajā stūrī ir redzama ūdenszīme, kas norāda, ka tie ir izveidoti, izmantojot “Meta AI” risinājumu. “Meta” atklājusi, ka drīzumā sāks testēt neredzamu ūdenszīmju sistēmu, kas ir “noturīga pret parastajām attēlu manipulācijām, piemēram, apgriešanu, toņa un krāsu maiņu (spilgtums, kontrasts utt.) utml.

    Lai sāktu izmantot “Imagine” attēlu ģenerēšanas rīku, lietotājam nepieciešams ne tikai “Facebook” vai “Instagram”, bet arī “Meta” konts, ar ko uzņēmums iepazīstināja šī gada sākumā, lai “Quest” briļļu lietotāji varētu izmantot virtuālās realitātes labumus bez pieteikšanās savā “Facebook” kontā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dainis
    10.12.2023 10:21

    Pagaidām tik US ir pieejams.

    Reklāma