Web Analytics
More
    Reklāma

    MediaTek un Intel izziņo kopīgi radītos 5G risinājumus klēpjdatoriem

    Jaunākie raksti

    Intel pats vairs nebūvē 5G modemus, bet partnerībā ar MediaTek tapis MediaTek T700 5G modems klēpjdatoriem, kas tiks pārots ar jaunākajiem Intel procesoriem. Intel uzsver, ka no savas puses strādājis pie sistēmu integrācijas, validācijas un platformu optimizāciju izstrādes. Tāpat Intel būs tas, kurš veidos sadarbību ar klēpjdatoru ražotājiem.

    MediaTek T700 5G modems klēpjdatoriem atbalsta tā dēvēto neatkarīgo Sub-6 5G (strādā bez 4G palīdzības), kā arī šobrīd norit testi, lai varētu veikt balss zvanus 5G tīklā neatkarīgi no 4G LTE tīkla. Tajā pašā laikā MediaTek T700 5G modems klēpjdatoriem atbalstīs arī Sub-6 5G, kas paļaujas uz 4G atbalstu. MediaTek sola, ka jaunais MediaTek T700 5G modems būs energoefektīvs.

    Reklāma

    Ar 5G mobilo datu savienojumu savos klēpjdatoros jau lepojas vairāki ražotāji – Dell Latitude 9510 2-in-1, HP Elite Dragonfly G2 un Lenovo Flex 5G, bet tie izmanto Qualcomm modemus. Visticamāk, Intel un MediaTek 5G modemu turpmāk redzēsim Intel procesoru klēpjdatoros, kamēr Qualcomm modems varētu palikt AMD klēpjdatoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    12.08.2020 13:07

    Ļoti iespaidīgs, paldies, ka dalījāties ar šo informāciju. Patīk jūsu lapas raksts. Lūdzu, turpiniet atjaunināšanu.

    Reklāma