Web Analytics
More
    Reklāma

    Western Digital čemodānā iebūvējis 368 terabaitu datu serveri

    Jaunākie raksti

    Western Digital padomājis par tiem, kuri kaut kāda pārpratuma dēļ iegādājušies standartaprīkojuma MacBook Air ar 256 GB atmiņu, piedāvājot čemodāna izmēra pārnēsājamu datu serveri WD Ultrastar Transporter. WD Ultrastar Transporter iekšā atrodas NVMe SSD tipa atmiņas ar kopējo ietilpību 368 TB, kā arī ierīcei ir 12 kodolu Ice Lake Xeon procesors, 128 GB RAM un 1300 W barošanas bloks.

    WD Ultrastar Transporter aprīkots ar 200 Gbit/s Ethernet pieslēgvietām, lai nodrošinātu ātru un stabili savienojum vienlaikus ar vairākiem datoriem. WD Ultrastar Transporter čemodāna pamata ideja ir pārvietot milzīgus datu apjomus ātri un droši, paņemot līdzi WD Ultrastar Transporter mašīnā vai pat lidmašīnā. Šāda datu apjoma sūtīšana caur globālo tīmekli aizņemtu dienas vai pat nedēļas.

    Reklāma

    Tāpat WD Ultrastar Transporter nodrošinās ērtu datu glabātuvi tiem, kuri bieži ceļo un kuriem nepieciešami lieli datu glabāšanas apjomi. Laikam mums tuvākais un saprotamākais piemērs varētu būt lielie YouTube tehnoloģiju kanāli, kur uz tehnoloģiju izstādēm dodas vienlaikus 5… 6 vai vairāk cilvēku komanda.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Xiamuimui
    22.04.2024 16:52

    Atgriežamies 90-tajos? Tad arī veda ZIP-draivus un MagnetOptikas ar autobusu.

    Reklāma