Web Analytics
More
    Reklāma

    Nvidia apvieno trīs videokaršu pārvaldīšanas programmas vienā

    Jaunākie raksti

    Nvidia paziņojusi par publisku beta testu uzsākšanu jaunai programmatūrai, kas Windows vidē zem viena jumta apvienos veselas trīs vecākas Nvidia videokaršu pārraudzības programmas. Jaunā programmatūra nodēvēta par Nvidia App.

    Nvidia App apvienos trīs iepriekš pazīstamas videokaršu pārvaldīšanai paredzētas programmas – Nvidia Control Panel, GeForce Experience un RTX Experience. Turklāt jaunā Nvidia App neprasīs veikt pieteikšanos, lai atjauninātu videokartes draiverus. Jaunās Nvidia App beta versijas uzstādīšana novāks no datora Nvidia Experience un Control Panel programmas pavisam.

    Reklāma

    Nvidia sola, ka nu būs daudz vienkāršāk pārvaldīt dažādus iestatījumus, tāpat tiek solīts, ka Nvidia App kaut kad nākotnē piedāvās pat videokaršu virstaktēšanu. Tāpat tiek solīts, ka Nvidia App aizņems par 17% mazāk vietas datora cietajā diskā un būs par 50% atsaucīgāka par iepriekšējām Nvidia programmām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    26.02.2024 11:11

    tiek solīts, ka Nvidia App aizņems par 17% mazāk vietas datora cietajā diskā un būs par 50% atsaucīgāka par iepriekšējām Nvidia programmām…

    Mhm, IRL tā aizņems 20% vairāk un kļūs 50% lēnāka aizņemtā RAM apjoma dēļ.

    Reklāma