Web Analytics
More
    Reklāma

    Videospēles The Witcher konsoļu īpašnieki var saņemt bezmaksas PC versiju

    Jaunākie raksti

    Saausās visi videospēles The Witcher 3: Wild Hunt tieši konsolēm paredzētās spēles īpašnieki, jo spēļu pārdošanas platforma gog.com līdz 23. jūnijam piedāvā saņemt tieši datoram paredzējusi bezmaksas versiju.

    Šo iespēju saņems tie, kuriem ir spēles versija PS4 un Xbox One konsolēm, bet Nintendo Switch īpašnieki tomēr atstāti aiz borta, integrācijas problēmu dēļ. Ja spēle jau tika iegādāta tieši caur GOG platformu, tad tās īpašnieki saņems unikālu kodu, ar kuru varēs dalīties ar citu cilvēku, lai viņam būtu bezmaksas pieejas šai spēlei. Lai tiktu pie šis iespējas, būs jāpieslēdzas pie speciālās GOG Galaxy 2.0 programmas.

    Reklāma

    Principā jebkurš spēlētājs saņems The Witcher 3: Wild Hunt standarta versiju, izņemot, ja spēlētājam jau ir Game of the Year versija, kura tad attiecīgi arī būs pieejama uz datora. Videospēle bija septītā pārdotākā spēle 2019. gadā, kaut tika izlaista jau 2015. gadā, kā arī iepriekšējā gadā tā tika pie sava Netflix seriāla, kas ir cēlis tās popularitāti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čiekurs
    19.06.2020 11:12

    Pag, es jau paspēju sapriecāties. Sanāk, ja esi pircis kur citur, piemēram, PS store, tad nekas nespīd? Virsraksts tāds clickbaitīgs sanāk. Cik ir tādu, kas pērk gog.com…

    digitalk
    19.06.2020 15:34
    Reply to  Čiekurs

    spīd, nelasi Henrija neskaidro tulkojumu, ej uz oriģinālrakstu.

    Čiekurs
    19.06.2020 17:01
    Reply to  digitalk

    Super, paldies! Process vēl līdz galam neskaidrs, bet droši vien darba gaitā sapratīšu.
    Patīkami, ka pēdējā laikā Kursorā ienāk čupām info par spēļu lietām, biš vieglāk sekot līdzi. Vienmēr patīkami, ja vēl ko var “na haļavu” ieķert.

    digitalk
    19.06.2020 15:39

    «connect an existing copy to the GOG Galaxy 2.0 app, whether you’re on PC (Epic Games Store, Origin or Steam) or using a PS4 or Xbox One»

    bemaksas kopiju var iegūt jebkurš Witcher 3 īpašnieks, arī uz PC. laba dāvana draugam, ja gāzīs kā pa Jāņiem ;)

    Labvēlis
    19.06.2020 17:32

    Poļiem cepuri nost – izcils un smags darbs spēlītē ielikts. Bioware sen jau vairs tuvu nestāv.
    Gaidu Cyberpunk.

    Čiekurs
    19.06.2020 18:49
    Reply to  Labvēlis

    Cepuri nost par The Witcher, jā, bet par Cyberpunk 2077 relīzes sasodīts kārtējo pārcelšanu gan šobrīd geimeru komūnā var norauties.

    digitalk
    19.06.2020 21:11
    Reply to  Čiekurs

    tak lai tie plānā galdiņa urbēji brauc uz balta poda, īdētāju “komūna” atradusies. Witcher 3 arī tika atlikts divas reizes pirms pašas relīzes un pēc pirmās pat tika solīts, ka vairāk gan nekad. kur Witcher 3 ir tagad un kur palikuši tā laika pļūtītāji forumos un twitteros?..

    Reklāma