Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC veidojot budžeta klases Desire 20 Pro viedtālruni

    Jaunākie raksti

    HTC kā viedtālruņu ražotājs vēl ķepurojas, bet neko augstvērtīgu no kādreiz tik populārā ražotāja varam vairs nesagaidīt. Pēdējā augsto plauktiņu ierīci Exodus 1 HTC izziņoja 2018. gadā, kas pats par sevi bija nedaudz uzlabots HTC U12+ modelis. Pēcāk no ražotāja redzējām pāris Desire un Wildfire viedtālruņu modeļus.

    Baumas norāda, ka HTC gatavojas visai neganti pasmieties par vārda “Pro” pielietojumu viedtālruņos, izziņojot budžeta klases Desire 20 Pro viedtālruni. Desire 20 Pro viedtālrunis izskata ziņā varētu būt kaut kas starp OnePlus 8 un Xiaomi Mi 10, bet to darbinās pagaidām nezināms 1.8 GHz Qualcomm procesors ar 6 GB RAM. Desire 20 Pro viedtālruņa veiktspēja aptuveni varētu atbilst Pixel 3a XL, ko darbina Snapdragon 670.

    Reklāma

    Februāra intervijā HTC vadītājs Yves Maitre pastāstījis, ka uzņēmums gatavo 5G viedtālruni, kas pie pircējiem nonāks jau šajā gadā. Nekas sīkāk par HTC gaidāmo viedtālruni nav zināms. Pat netika pateikts, vai uzņēmums grasās to veidot kā flagmani, vai kā vidējās klases modeli. MediaTek un Qualcomm jau šobrīd piedāvā 5G gan augstākās klases viedtālruņu procesoros, gan arī vidējā klasē. Bet diez vai budžeta klases Desire 20 Pro viedtālrunis tiks pie 5G.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma