Web Analytics
More
    Reklāma

    Niantic izziņo nākamo papildinātās realitātes spēli Harry Potter: Wizards Unite

    Jaunākie raksti

    Ja tev 2016. gada vasarā bija viedtālrunis, visticamāk, būsi pazīstams ar papildinātās realitātes spēli Pokémon Go, ko izveidoja Google paspārnē bijušais uzņēmums Niantic Labs. Iepriekš Niantic izveidoja spēli Ingress, bet ar to vairāk aizrāvās tehnoloģiju entuziasti.

    Jaunākais Niantic projekts ir papildinātās realitātes spēle Harry Potter: Wizards Unite, kas top sadarbībā ar Warner Brothers Interactive Entertainment un spēļu izstrādātāju WB Games. Harry Potter: Wizards Unite spēle ļaus iejusties burvja lomā, mācīties dažādas virtuālās burvestības, cīnīties ar mošķiem no Harry Potter grāmatām un citiem spēles spēlētājiem. Harry Potter: Wizards Unite spēles iznākšanas laiks vēl nav noteikts. Zinot Niantic iepriekšējos projektus, līdz spēles iznākšanai varētu nākties gaidīt vismaz sešus mēnešus.

    Reklāma

    Populāro spēļu Ingress un Pokémon Go veidotājs Niantic Labs pirms diviem gadiem tika atdalīts no Google Alphabet reorganizācijas ietvaros. Ļoti populārā viedierīču spēle Pokémon Go tapa Nintendo un Niantic Labs sadarbībā. Niantic saņēma 20 miljonus dolāru no Pokémon Company Group, Google un Nintendo, lai sekmētu spēles attīstību.

    Spēle Pokémon Go ļoti ātri kļuva populāra, bet tik pat strauji pēc dažiem mēnešiem spēle sāka zaudēt aktīvo spēlētāju skaitu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    09.11.2017 12:00

    “Ja tev 2016. gada vasarā bija viedtālrunis […]”

    Jā, man bija, bet ar visādām drazām viņu nepiesārņoju. Kā jau teicu – nebija man Pokemonu telefonā un nebūs. Neslimoju.

    Jānis
    10.11.2017 11:58
    Reply to  Kristaps

    Lai pazītu spēli, tā nav jāinstalē. Pēc tava komentāra secināms, ka tu šo spēli pazīsti :).
    Tā ka ievadam nav nekādas vainas. Man arī Pokemoni nav instalēti, bet to, kas ar tiem notika 2016.gadā zina daudzi. :P

    Reklāma