Web Analytics
More
    Reklāma

    Polijas valdība bez maksas piedāvā spēli “This War of Mine”

    Jaunākie raksti

    This War of Mine ir pirmais mēģinājums Polijas izglītības vēsturē piedāvāt papildu informāciju videospēles veidā. Skolotāji tiek aicināti to iekļaut vidusskolēnu didaktiskajā procesā. This War of Mine spēle ir pieejama bezmaksas lejupielādei jau šodien.

    This War of Mine ir kara izdzīvošanas videospēle, ko izstrādājusi un publicējusi Polijas spēļu izstrādes kompānija 11 Bit Studios. Spēle atšķiras no vairuma kara tēmu videospēļu, koncentrējoties uz civilo kara pieredzi, nevis uz frontes līniju.

    Reklāma

    This War of Mine ir unikāla videospēle par civiliedzīvotāju likteni, kas cenšas izdzīvot pilsētā, kuru pārņēmis bruņots konflikts. To raksturo neparasts reālisms, parādot drūmo realitāti, kas pavada karus, morāli un postošās cīņas par izdzīvošanu.

    Tehniskās prasības:

    • Operētājsistēma: Windows 7/8/10/11
    • Procesors: 2.4 GHz divkodolu
    • Operatīvā atmiņa: 2 GB
    • Videokarte: GeForce GTX 260, Radeon HD 5770, 1024 MB, Shader Model 3.0
    Avotsgov.pl
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Itanium
    30.06.2022 09:21

    The game “This War of Mine” is available only to students and teachers in Poland who want to use the game in Polish language, ethics or social studies lessons. Any further sharing, reselling, commercial use, or posting on file sharing sites is strictly prohibited.

    Avots: https://www.gov.pl/web/grywedukacji/this-war-of-mine

    Krotow
    19.07.2022 00:45

    Ir spēlēta un savā kategorijā diezgan laba. Izstrādātāji varetu sekot līdz notikumiem pasaulē un izlaist Mariupoles DLC.

    Last edited 1 year ago by Krotow
    Roberts
    08.08.2022 18:05
    Reply to  Krotow

    Nebūs jo tad nāktos iekļaut info ka azov drošību garantēja starptautiskais sarkanais krusts. un tas tad butu šīs neģēlīgās korporācijas melnais pr.

    Reklāma