Web Analytics
More
    Reklāma

    Šovasar beidzot iznāks mobilā spēle “Pokémon Sleep”

    Jaunākie raksti

    Daudziem jau ļoti labi zināma ir mobilā spēle “Pokémon Go“, kas ļauj ķert pokemonus. Līdztekus tam pirms dažiem gadiem, 2019. gada maijā, tika izziņota jauna mobilā spēle “Pokémon Sleep”, kas, maigi izsakoties, neprasa tik lielu aktivitāti no spēlētāja. Teju četrus gadus vēlāk spēle beidzot tiks izlaista un solās būt tiešām unikāla.

    Pirms pāris dienām notikušajā “Pokémon Presents” pasākumā uzņēmums “The Pokémon Company” atklāja, ka mobilā spēle “Pokémon Sleep” būs pieejama šajā vasarā. To radījusi japāņu spēļu studija “Select Button” sadarbībā ar “Pokémon Go” izstrādātāju “Niantic”. Atšķirībā no daudzām citām mobilajām spēlēm, šī neprasīs tik daudz uzmanības un pirkstu veiklības no spēlētāja, jo tā ir spēlējama miegā.

    Reklāma

    Saskaņā ar paziņojumu “Pokémon Sleep” mērķis ir pārvērst miegu par izklaidi. Spēlētājs būtībā to spēlē, kamēr guļ, un pamošanās laiks ietekmē spēles gaitu. Viss, kas jādara – “Pokémon Sleep” jāiestata savi gulētiešanas un pamošanās laiki un, ejot gulēt, jāatstāj telefons sev blakus. Lietotne izmērīs, reģistrēs un analizēs spēlētāja miega modeļus un nogulēto laiku iedalīs trīs periodos – sākot no cieša miega līdz snaudai. Kad spēlētājs pamodīsies, spēle pateikts, kuriem pokemoniem viņš līdzinās miega ziņā. Mērķis ir atklāt pēc iespējas dažādākus miega režīmus un tādējādi sakolekcionēt pēc iespējas vairāk un retākus pokemonus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    geksis
    05.03.2023 08:39

    spēle nebūs priekš manis, jo manā gadījumā lai pieceltos laicīgi modinātājs nav jāliek 10 minūtes ātrāk, bet gan uz skapja.

    Reklāma