Web Analytics
More
    Reklāma

    Vectēvs no Taivānas rāda klasi un Pokémon Go spēlē ar 64 tālruņiem reizē

    Jaunākie raksti

    Čens San-Juaņs ir Taivānā dzīvojošs vīrs gados, taču vecums viņam nepavisam netraucē aktīvi pavadīt laiku mobilo spēlīšu pasaulē. Vārds “aktīvi” laikam ir pārāk maigi teikts cilvēkam, kurš jau guvis iesauku “Pokémon Go vectēvs”, pārveidojot savu velosipēdu tā, lai uz tā varētu novietot 64 viedtālruņus un ar tiem visiem reizē ķert pokemonus.

    Zināmu ievērību ar savu hobiju Čens ieguva jau 2018. gadā, kad tika publicēts attēls, kur šis kungs spēlējis “Pokémon Go ” ar 11 viedtālruņiem, kas piestiprināti pie viņa braucamā. Jau tolaik tas varēja šķist visai amizanti, jo ķert pokemonus ar 11 tālruņiem un vienlaicīgi braukt ar velosipēdu ir visai neparasta izklaide 70 gadus vecam vīram. Pēdējo gadu laikā hobija apmēri auguši ievērojami. Ja 2019. gadā tie bija 45, tad šobrīd Čens pokemonus ķer ar 64 tālruņiem, turklāt joprojām vienlaicīgi brauc ar velosipēdu.

    Reklāma

    Avots: Facebook

    2018. gada intervijā Čens atklāja, ka par “Pokémon Go ” uzzinājis no sava mazdēla. Taču joprojām ir virkne jautājumu par to, kā realizēt šo hobiju. Piemēram, kā vispār fiziski iespējams ķert pokemonus ar 64 tālruņiem reizē un vienlaikus braukt ar velosipēdu? Cik liels ir ikmēneša rēķins par visām šīm ierīcēm? Vai, tik aktīvi ķerot pokemonus, nācies pārkāpt satiksmes noteikumus?

    Varbūt arī tev ir kāds jautājums, ko vēlētos uzdot šim aizrautīgajam pokemonu ķērājam, ja satiktu viņu dzīvē?

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    26.06.2020 12:19

    Vai tad laiku vākšana insta nav tieši tas pats, kas pokemonu ķeršana?

    Freemans
    26.06.2020 14:51
    Reply to  KKTK

    Nē, laiku vākšana nav nekas salīdzinājumā ar mana dārzā izbradāšanu ķerot pokemonus
    Bet ja domāji par virtuālo sūdu vākšanu kā tādu, tad iespējams tas ir viens un tas pats, pilnīgi nekas. Lai gan citi kaut kā gan gan pelna naudu ar to.

    Last edited 3 years ago by Freemans
    itanium
    26.06.2020 14:14

    – Cik liels ir ikmēneša rēķins par visām šīm ierīcēm?
    Vai ta, lai spēlētu Pokemon Go, ir nepieciešams telefona numurs? Ja nē, tad vienā telefonā ir internets, kas ar hotspot palīdzību tiek dalīts tālāk pārējiem telefoniem.

    Reklāma