Web Analytics
More
    Reklāma

    Ja vēl nezināji, tad “Snapchat” pieejama arī spēļu bibliotēka

    Jaunākie raksti

    Sociālais tīkls “Snapchat” līdz šim sevi vairāk reprezentējis kā saziņas lietotne, kas ļauj komunicēt dažādos veidos – gan ar teksta ziņām, gan arī balss un video zvaniem. Paralēli tam lietotne ļauj paspēlēties ar papildinātās realitātes rīkiem, kā arī piedāvā sauju ekskluzīvu funkciju maksas abonentiem. Taču daudziem, iespējams, varētu būt pārsteigums, ka “Snapchat” iebūvēta arī spēļu bibliotēka “Snapchat Games”.

    “Snapchat” spēļu bibliotēka darbojas jau kopš 2019. gada, taču šajā laikā tā nav īpaši popularizēta. Ik pa laikam tajā tiek pievienotas jaunas spēles, kuru skaits šobrīd sasniedz nu jau 50. Tas ir vēl viens veids, kā lietotājiem, draugiem mijiedarboties savā starpā un jautri pavadīt laiku. “Snapchat Games” pašas par sevi ir īsas, vienkāršas un paredzētas diviem vai vairāk spēlētājiem.

    Reklāma

    Spēļu bibliotēka atrodama “Snapchat” lietotnes čata sadaļā labajā pusē. Pati neesmu šo iespēju izmantojusi, bet šķiet, ka spēlēšanu un čatošanu var darīt vienlaicīgi. Lai arī spēles ir samērā vienkāršas, spēlētāji tajās var saņemt punktus un balvas un sacensties savā starpā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma