Web Analytics
More
    Reklāma

    Lietotāji savas “Strava” piefiksētās aktivitātes var kopīgot “Snapchat”

    Jaunākie raksti

    Sociālais tīkls “Snapchat” uzsācis sadarbību ar aktivitāšu izsekošanas lietotni “Strava“, kā rezultātā lietotājiem tiks piedāvāta jauna funkcija “Strava Activity Lens”. Tā dos iespēju “Strava” lietotājiem mazliet uzspodrināt savu ego un dalīties ar savu sportisko veikumu “Snapchat” lietotnē.

    Jaunā “Strava Activity Lens” funkcija darbojas, izveidojot tiešu savienojumu ar lietotāja “Strava” profilu un tādā veidā piekļūstot treniņu statistikai un aktivitāšu kartēm. Lai tiktu pie šīs iespējas, lietotājam “Strava” lietotnē zem sava profila sadaļas jāatlasa opcija “aktivitātes” jeb “Activities” un tālāk jāizvēlas, kuru no treniņiem vēlas kopīgot. Šeit ir nosacījums, ka iespējams kopīgot tikai tās aktivitātes, kuras “Strava” atzīmētas kā publiskas – tās var redzēt visi vai lietotāja sekotāji, kā arī jābūt pievienotai kartei.

    Reklāma

    Lietotājs var izvēlēties – automātiski dalīties “Snapchat” ar jebkuru sportisko veikumu vai manuāli atlasīt tās aktivitātes, kuras vēlas kopīgot šajā lietotnē. Kad lietotājs ir izvēlējies, ar kuru aktivitāti vēlas dalīties, iespējams izveidot parastu “Snapchat” ierakstu vai storiju. Ierakstā būs iekļauta gan aktivitātes karte, gan saite uz treniņu “Strava” lietotnē, lai interesenti varētu redzēt plašāku informāciju par sportisko veikumu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma