Web Analytics
More
    Reklāma

    “Snapchat Plus” abonenti tiek pie saujas ekskluzīvām funkcijām

    Jaunākie raksti

    Turpinot uzlabot esošo lietotāju pieredzi un cerot piesaistīt jaunus, lietotne “Snapchat” savam maksas abonementam “Snapchat Plus” pievienojusi pāris ekskluzīvas funkcijas. Piemēram, pielāgoti paziņojumi un “Story Expiration” – iespēja pagarināt sava īsā video jeb storija publicēšanas ilgumu līdz pat nedēļai.

    Domājams, lielāko interesi no esošo un topošo “Snapchat Plus” abonentu puses raisīs tieši “Story Expiration” funkcija. Tā lietotājam ļauj izvēlēties, cik ilgi storijs būs aktīvs, iestatot laika periodu no vienas stundas līdz pat nedēļai. Salīdzinājumā līdz šim visi “Snapchat” lietotāju īsie video bija aktīvi 24 stundas, gluži kā tas ir “Instagram“. Otra tāda lielā funkcija, kas nonākusi pie “Snapchat Plus” abonentiem, ir pielāgotas paziņojumu skaņas jeb iespēja katram draugam piešķirt savu paziņojumu signālu. Tādā veidā bez lietotnes atvēršanas varēs saprast, kurš draugs reaģējis uz lietotāja publicēto saturu.

    Reklāma

    Avots: Snapchat

    Tāpat, ņemot vērā, ka tuvojas Helovīns, “Snapchat Plus” lietotāji varēs savu profilu izrotāt ar šo svētku atribūtiku. Uzņēmums šiem svētkiem ļoti gatavojas, jo ikvienam “Snapchat” lietotājam arī piedāvā iegādāties Helovīna tērpu, izmantojot papildināto realitāti.

    Iespējams, kaut kad pie šīm iespējām tiks arī parastie lietotāji, jo daudzas lietotnes, piemēram, “Twitter“, ekskluzīvas, eksperimentālas funkcijas vispirms piedāvā tieši maksas lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma