Web Analytics
More
    Reklāma

    Izmantojot papildināto realitāti, “Snapchat” piedāvā pielaikot un iegādāties Helovīna tērpus

    Jaunākie raksti

    Pēc nepilnām divām nedēļām lielā daļā pasaules tiks atzīmēti Helovīni. Par godu šiem svētkiem kādu īpašu funkciju aicina izmēģināt lietotne “Snapchat“. Izmantojot papildinātās realitātes rīkus, lietotāji var pielaikot un turpat lietotnē iegādāties Helovīna tērpus. Izvēle ir diezgan plaša, ļaujot iejusties daudzu populāru filmu un seriālu varoņu ādā, kuri redzami, piemēram, “Harijs Poters” franšīzē, “Stranger Things”, “Squid Game” un daudzās citās iecienītās TV pārraidās.

    Jauno funkciju “Snapchat” piedāvā sadarbībā ar uzņēmumu “Disguise”, kas nodarbojas ar inovatīvu, interesantu kostīmu un aksesuāru radīšanu. Lai piekļūtu jaunajai iespējai, lietotājam “Snapchat” lietotnes meklēšanas joslā jāieraksta “Disguise costumes”, kas piedāvās plašu Helovīna tērpu izvēli. Ja ir jau izdomāts, kādā tēlā vēlme iejusties, konkrēto tērpu var sameklēt caur opciju “Lens Explorer”. Pēc tam lietotājam jāuzņem daži attēli, kuros redzams visā augumā, un “Snap” papildinātās realitātes tehnoloģija “uzklās” izvēlēto tērpu uz šīm bildēm. Attēlus ar stilīgo kostīmu lietotājs var saglabāt vai nosūtīt draugiem, taču, ja tērps iepaticies, to var lietotnē pasūtīt.

    Reklāma

    Jaunās funkcijas izlaišana notiek laikā, kad “Snap” ļoti pievērsies papildinātās realitātes rīkiem, īpaši tiem, kuri sniedz jaunas iepirkšanās iespējas. Šajā ziņā uzņēmums cītīgi sadarbojas ar mazumtirgotājiem, piedāvājot lietotājiem viņu produktus aplūkot 3D formātā. Tāpat lietotāji virtuāli var piemērīt dažādus apģērba gabalus, izmantojot funkciju “Dress Up”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma