Web Analytics
More
    Reklāma

    Snapchat atlaidīs piekto daļu darbinieku un veiks restrukturizāciju

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Snap, kam pieder lietotne Snapchat, paziņojis par darbinieku skaita samazināšanu par 20%, kā arī tā restrukturizāciju, jo pēdējo mēnešu laikā nav sasniegti vēlamie finanšu rezultāti.

    Kaut arī Snap ieņēmumi pēdējā ceturksnī bijuši 1,11 miljardi dolāru, kas ir bijis 13% pieaugums, salīdzinot ar šo pašu periodu pirms gada, tomēr jau otro trimestri nav izdevies sasniegt uzņēmuma finanšu mērķus. Plānotais mērķis bijis pieaugums 20 līdz 25% robežās. Līdz ar to nācies izšķirties par šādu soli, kas ir darbinieku skaita samazināšana.

    Reklāma

    Tomēr uzņēmums negrasās savus darbiniekus atlaist tāpat vien, jo viņi saņems četru mēnešu algas izmaksu, kā arī daļa saņems atbalstu, lai atrastu citu darbu, ja tie ir bijuši tieši saistīti ar attālinātā darba iespējām un nav ASV pilsoņi. Papildu tam Snap arī samazinās ievestīcijās dažādos saistītajos produktus, bet par jaunajiem biznesa mērķiem noteikti kopienas pieaugums, apgrozījuma pieaugums un papildinātā realitāte.

    Kā viens no piemēriem ieņēmumu palielinājumam ir jaunais Snapchat+ abonēšanas serviss, kas lietotājiem ļauj ātrāk saņemt lietotnes jaunumus. Līdz šim galvenais ienākumu avots, protams, ir reklāmas. Šobrīd Snapchat aktīvo lietotāju skaits sasniedz 348 miljonus, tiesa, mums Eiropā šis sociālais tīkls nav tik populārs, cik tas ir pāri okeānam. Tomēr joprojām Snap lietotāju skaits palielinās, jo gada laikā tas pieaudzis par 18%.

    Kādas ir jūsu attiecības ar lietotni Snapchat?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma