Web Analytics
More
    Reklāma

    “Snapchat” maksas abonementu izmanto negaidīti daudz lietotāju

    Jaunākie raksti

    Jūnija pašā izskaņā “Snapchat” nāca klajā ar savu jauno maksas abonementu “Snapchat Plus”, kas par 3,99 USD mēnesī lietotājiem sniedz dažādas ekskluzīvas iespējas un agrīnu piekļuvi atsevišķām funkcijām. Izskatās, ka jaunais plāns guvis piekrišanu no lietotāju puses, jo pusotra mēneša laikā “Snapchat Plus” abonementu izmanto jau miljons lietotāju.

    Par 3,99 USD mēnesī šiem lietotājiem ir piekļuve tādām funkcijām kā, piemēram, mainīga lietotnes ikona, iespēja redzēt, kurš lietotājs skatās atkārtoti storijus. Jūlijā tāda pirmā lielā ekskluzīvā funkcija, pie kuras tika maksas lietotāji, bija iespēja “Snapchat” izmantot galddatoros. Protams, bez šīm ir vēl citas maznozīmīgākas, taču, iespējams, kādam saistošākas iespējas storiju veidošanā, saziņā un jauninājumi lietotnes dizainā.

    Reklāma

    Protams, viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc “Snap” sāka piedāvāt maksas abonementu, ir iespēja papildus piepelnīties. Tas ir viens no daudziem uzņēmumiem, kurus ir skārušas pērn ieviestās izmaiņas “Apple” konfidencialitātes politikā, kas radīja caurumu “Snap” reklāmas biznesā, kas ir galvenais uzņēmuma ienākumu avots.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma