Web Analytics
More
    Reklāma

    “Snapchat” jaunais uzraudzības rīks ļauj vecākiem redzēt, ar ko viņu bērns sarakstās lietotnē

    Jaunākie raksti

    Domājot par jaunāko lietotāju drošību internetā, kā arī veicinātu uzticēšanos starp vecākiem un viņu bērniem, saziņas lietotne “Snapchat” nākusi klajā ar jaunu uzraudzības rīku komplektu “Family Center”. Šis risinājums, kas oficiāli tika palaists vakar, 9. augustā, ļaus vecākiem sekot līdzi, ar ko viņu bērni sarakstās “Snapchat”, neatklājot pašas sarakstes saturu.

    Lai aktivizētu šo funkciju, gan vecākiem, gan bērniem ir jāapstiprina “Family Center” uzaicinājums. Kad tas izdarīts, vecākiem ir iespēja redzēt visu sava bērna draugu sarakstu un to kontu listi, ar kuriem viņš ir sazinājies pēdējo septiņu dienu laikā. Vajadzības gadījumā vecāki var ziņot par aizdomīgiem kontiem “Snapchat” uzticamības un drošības komandai.

    Reklāma

    “Snapchat” savā paziņojumā norādījis, ka šis uzraudzības rīku komplekts izstrādāts, lai “atspoguļotu reālās pasaules attiecību dinamiku, kā arī veicinātu sadarbību un uzticēšanos starp vecākiem un pusaudžiem”. Uzņēmums arī informējis, ka tuvāko nedēļu laikā plāno ieviest papildus “Family Center” funkcijas, kas vecākiem, piemēram, ļaus skatīt bērna nesen pievienoto draugu sarakstu, kā arī sniegs papildus satura kontroles iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma