Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” testē funkciju, kas ļaus ieplānot ierakstus

    Jaunākie raksti

    Sociālo mediju guru, satura veidotāji un, protams, influenseri jau labu laiku izmanto “Facebook Creator Studio”, kā arī trešo pušu risinājumus, lai ieplānotu ierakstus “Instagram” un publicētu tos paredzētajā laikā. Tieši tāpēc tas bija tikai laika jautājums, līdz “Instagram” pats sāks piedāvāt šo funkciju. Uzņēmums paziņojis, ka tagad testē rīku, kas ļaus tieši “Instagram” lietotnē ieplānot gan attēlus, gan “Reels” video.

    Pagaidām nekas nav teikts, vai un kuriem lietotājiem jaunā iespēja pieejama. Taču tie, kuriem tā ir, veidojot jaunu ierakstu, var doties uz sadaļu “Advanced Settings” un izvēlēties opciju “ieplānot šo ierakstu” (“Schedule this post”). Lietotājs var izvēlēties gan konkrētu datumu, gan laiku, kad vēlas, lai ieraksts automātiski tiktu publicēts. Ieplānotos ierakstus vienuviet varēs redzēt sadaļā “Scheduled Content”, kā arī pēc vajadzības tos pārplānot.

    Reklāma

    Tikmēr lietotņu pētnieks Alesandro Peluci (Alessandro Paluzzi) atzīmējis, ka “Instagram” pie šīs funkcijas strādā kopš jūlija. Pagaidām gan par to nav pieejama plašāka informācija, ieskaitot, vai un kad šī iespēja varētu tikt palaista globāli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma