Web Analytics
More
    Reklāma

    “Instagram” parādīsies vairāk reklāmas

    Jaunākie raksti

    Jūlijā jau ziņojām par “Meta” sliktajiem otrā ceturkšņa finanšu rezultātiem, kad pirmo reizi uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē tā ieņēmumi bija sarukuši. Lai gan 3. ceturkšņa dati vēl nav zināmi, redzams, ka naudā “Meta” gluži nepeldas un pat slēdz atsevišķus pakalpojumus. Lai kaut kā uzlabotu savu finansiālo stāvokli, viens no uzņēmuma glābšanas riņķiem ir reklāmas, kas jau drīzumā biežāk tiks bāztas “Instagram” lietotāju sejās.

    Lai arī jau šobrīd “Instagram” pazib pa kādai reklāmai, “Meta” norāda, ka drīzumā tās parādīsies vēl vairākās sociālā tīkla sadaļās. Turpmāk jārēķinās, ka reklāmas redzēsim gan “Explore” sadaļā, gan mūsu pašu ierakstu joslā.

    Reklāma

    Avots: Meta

    Pašreiz uzņēmumi jau var izvietot reklāmas “Explore” sadaļā. Taču profila plūsmas reklāmas joprojām ir testēšanas fāzē. Kad tas būs pabeigts, “Meta” piedāvās atsevišķiem satura veidotājiem iespēju gūt ieņēmumus no reklāmām, kas tiek rādītas viņu profilā starp ierakstiem.

    Saistībā ar reklāmām “Meta” nākusi klajā ar vēl dažiem jaunumiem, kas ietekmēs arī “Instagram”. Uzņēmums pašreiz izmēģina papildinātās realitātes reklāmas, kas vēlāk parādīsies gan “Instagram” plūsmā, gan “Stories”. “Meta” norāda, ka uzņēmumi šādā veidā varēs labi reklamēt, piemēram, mēbeles un automašīnas, ļaujot lietotājiem tās labāk aplūkot un izmēģināt. Tāpat “Meta” eksperimentē ar jauniem reklāmu formātiem, no kuriem daļu, iespējams, jau šogad ieraudzīsim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    User
    07.10.2022 13:57

    Nē nu *** vēl vairāk reklāmu?! Tā jau katrs trešais attēls ir reklāma un tas pats ar story ierakstiem, tikai tie ir pat 2 un 3 reklāmas pēc 2 vai 3 video.. Jebaķ…

    Ainars
    07.10.2022 14:19
    Reply to  User

    Laba alternatīva – Vero. Tikai foto un bez reklāmām

    AK+
    07.10.2022 14:34
    Reply to  User

    Android var lietot Instander.

    Name*
    07.10.2022 22:48
    Reply to  User

    Var neizmantot IG un neuztraukties par tām reklāmām.

    geksis
    07.10.2022 23:15
    Reply to  User

    satarpība vai tu skaties reklāmu ko rāda meta vai reklāmu, ko rāda influenzalie (vai kā pareizi tie ķēmi, atvainojos reklāmas sejas/rokas/pakaļas (vajadzīgo pasvītrot) rakstās?)

    Tītars
    11.10.2022 03:05

    Būs jāmeklē citi veidi, kā uzzināt ko draugi ēda launagā.

    Reklāma