Web Analytics
More
    Reklāma

    Tagad ikviens ASV iedzīvotājs savos “Facebook” un “Instagram” kontos var pievienot NFT

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums “Meta” beidzot ir izdarījis visus nepieciešamos darbus NFT (non-fungible tokens) atbalstam sociālajos tīklos “Facebook” un “Instagram“. Iepriekš jau rakstījām par NFT pakāpenisku ienākšanu šajās platformās, taču tagad oficiāli ikviens ASV iedzīvotājs gan savā “Facebook”, gan “Instagram” kontā var izvietot savus digitālos žetonus.

    Lietotāji savos kontos var izlikt gan pašu veidotus NFT, ko vēlas pārdot, gan tos, ko iegādājušies no veidotājiem, un vēlas izrādīt. Lai šos digitālos žetonus varētu labāk atšķirt no cita veida satura, tiem tiek pievienotas nozīmītes ar uzrakstu “Digital Collectible” (digitālie kolekcionējamie priekšmeti). Tāpat tiem lietotājiem, kuri būs pievienojuši kādu NFT, profilā tiks izveidota atsevišķa sadaļa, kur šos digitālos brīnumus varēs vienuviet apskatīt.

    Reklāma

    “Meta” arī ziņojusi, ka iespēja “Instagram” izvietot savus NFT pieejama ne tikai ASV, bet vēl 100 citās valstīs Āfrikas, Āzijas un Klusā okeāna, Tuvo Austrumu un Amerikas reģionos. Tiesa, nav zināms, vai šī funkcija pieejama visiem vai tikai atlasītai lietotāju grupiņai.

    Lai vispār varētu izrādīt savu NFT kolekciju “Facebook” un “Instagram”, ierīcē jābūt instalētai kādai no digitālā maka lietotnēm – “Rainbow”, “Trust Wallet”, “Dapper”, “Coinbase Wallet” vai “MetaMask”. Pēc tam virtuālais maks jāsavieno ar sociālo tīklu un iestatījumos jāatrod opcija “Digital Collectibles”. Kad tas izdarīts, var droši pāršķirt lapu savā sociālo tīklu lietošanas vēsturē un izrādīt pasaulei savus NFT.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    03.10.2022 18:04

    Tā ir revolūcija

    Reklāma