Web Analytics
More
    Reklāma

    Snap atsauc visus pārdotos dronus un to baterijas

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Snap, kas labāk pazīstams ar Snapchat lietotni savulaik izlaida maza izmēra dronus, kas palīdzētu uzņemt saturu. Tomēr to pārdošanas laiks bija vien pāris mēneši. Tagad atklājies, ka dronu baterijas var uzliesmot, tāpēc notiek to un dronu pilnīgs atsaukums.

    Pēc pieejamās informācijas, ticis pārdots aptuveni 71 000 bateriju. Tas nozīmē, ka Snap Pixy pārdoto dronu skaits varētu būt vēl mazāks, jo baterijas varēja iegādāties papildu. Šī ir pirmā reize, kad tiek runāts par reāliem drona pārdošanas apjomiem, bet redzams, ka tie nav bijuši ļoti lieli.

    Reklāma

    Snap droni tika pārdoti 2022. gada pirmajā pusē, bet pēc četriem mēnešiem pārdošana tika pārtraukta. Kaut arī iepriekš uzņēmuma CEO izteicās, ka dronu tirgus ir lielāks par papildinātajām realitātes brillēm, kuras arī tika radītas īpaši Snapchat lietotnei, prakse izrādījusies krietni citādāka.

    Visi Pixy dronu un bateriju īpašnieki atgūs samaksātos 185 dolārus vai vairāk, atkarībā no bateriju skaita. Īpašniekiem ir jāaizpilda speciāla forma, kā arī jāatgriež viss drons, lai iegūtu kompensāciju. Tikmēr baterijas ir jāutilizē pašu spēkiem, un to nepieciešams veikt specializētās vietās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Martins Martins
    03.02.2024 21:10

    Vai vispār ir kādas litija jonu / polimēru baterijas, kas nevar uzliesmot? Jebkurā gadījumā bīstama tā tehnoloģija, īpaši ierīcēs, kam lielāks risks kaut nokrist vai atsisties. Jāsagaida kādas jauna tipa baterijas, tad varēs atkal mēģināt ražot dronus.

    Krotow
    03.02.2024 21:38

    No personīgās pieredzes ar sacīkšu frestyle droniem – baterijas ar liesmojošiem specefektiem sitas daudz retāk kā visādiem panikas cēlājiem gribētos.

    Reklāma