Web Analytics
More
    Reklāma

    “Snap” izlaidis savu pirmo selfiju dronu

    Jaunākie raksti

    Pēc vairākus gadus ilgušām baumām “Snap” (Snapchat) beidzot ir oficiāli prezentējis savu pirmo pašbildes jeb selfiju dronu “Pixy”. Ierīce, gluži kā vēsta tās nosaukums, nav ne liela, ne pārlieku sarežģīta. Tā bez problēmām ietilps jakas kabatā un ir salīdzinoši vienkārši iestatāma. Turklāt, to var vadīt pat bez kontroliera.

    Tā kā “Pixy” ir darbināma bez kontroliera, lietotājiem ir iespēja izvēlēties vienu četriem iepriekš iestatītiem lidojuma režīmiem, vienkārši nospiežot pogu. Drons prot lidot pa priekšu vadītājam, lidināties apkārt, kā arī lidot aiz muguras. Kad esi pabeidzis lidojumu, “Pixy” tāpat kā citus bezpilota lidaparātus iespējams nosēdināt sev rokā vai uz kāda stabila pamata.

    Reklāma

    “Pixy” uzņemtos video var bezvadu režīmā pārsūtīt uz “Snapchat Memories”. Pēc lietotāja vēlmēm iespējams pievienot dažādus efektus, skaņas u.c. satura paspilgtinātājus, lai pēc tam ar savu garadarbu padalītos “Snapchat” un citās lietotnēs.

    Pašreiz “Pixy” dronu iespējams iegādāties vienīgi ASV un Francijā. Tā cena ir 230 ASV dolāri. Nav īsti skaidrs, vai kur citur to būs iespēja iegādāties.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma