Web Analytics
More
    Reklāma

    Blizzard paziņo, ka Warcraft beidzot būs pieejams viedtālruņos

    Jaunākie raksti

    Videospēļu izstrādātājs Blizzard oficiālajā preses paziņojumā par 2021. gada noslēdzošā ceturkšņa finanšu datiem, apstiprinājuši, ka ikoniskā spēle World of Warcraft beidzot nonāks viedtālruņos. Lieki pieminēt, ka Microsoft par ļoti lielu summu iegādājies Blizzard šī gada sākumā.

    Par šādu iespējamību runā jau kopš 2017. gadā, un 2018. gadā parādījās informācija, ka spēle varētu būt līdzīga populārajai Pokemon Go. Pagaidām gan nav pieejama precīza informācija, kāda tad būs spēles mobilā versija, tomēr uzņēmums ir oficiāli paziņojis, ka mobilajās ierīcēs tā nonāks 2022. gada laikā. Skaidrs, ka precīzs datums arī vēl nav zināms. Pirms gada Blizzard izpilddirektors bija izteicies, ka Warcraft mobilās spēle būtu brīvi spēlējama pasaule, kā tas ir arī parastajā versijā.

    Reklāma

    Tāpat ir skaidrs, ka Warcraft vēl tik drīz nepazudīs no aktīvo videospēļu klāsta, jo spēļu izstrādātāju plānos ir uzlabot spēlēšanas kvalitāti un pieredzi jau esošajās Warcraft un Hearthstone spēlēs. Līdz kaut kam taustāmākam mums vēl ir jāpaciešas, bet kad būs zināms oficiālais mobilās versijas izlaišanas datums, tā noteikti būs viena no populārākajām videospēļu ziņām šajā gadā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    08.02.2022 15:40

    Tikai 25 gadus nokavēja.

    Oskars
    08.02.2022 17:22

    “Pirms gada Blizzard izpilddirektors bija izteicies, ka Warcraft mobilās spēle būtu brīvi spēlējama pasaule, kā tas ir arī parastajā versijā.” Nu vispar izpilddirektors izteicas ar lielu zemtekstu. Nu tagad jau viss pamata ir brivi pieejama speles, bet lai pilnvertigi speletu bus japwrk visadi sudi klat. Neatbalstu nevienu no izstradatajiem, kas ko shadu ieklau sava programmaa vai spele. Jo reali speles biezhi ir ka tev ir atbilstosie punkti, speka limenis utt, bet tev obligati liek ko pirkt no speletaja realas naudas.

    Reklāma