Web Analytics
More
    Reklāma

    Startup un tehnoloģiju konference TechChill notiks jau 7. reizi

    Jaunākie raksti

    Februārī Rīgā jau septīto reizi norisināsies Baltijas vadošais tehnoloģiju, jaunuzņēmumu un iedvesmas notikums TechChill. Starptautiskajā konferencē divu dienu garumā VEF Kultūras pilī uz divām skatuvēm runās 100 pasaules līmeņa eksperti un tehnoloģiju nozares līderi no visas pasaules, kuri dalīsies pieredzē par tehnoloģiju nākotni, inovācijām un startup uzņēmējdarbību.

    TechChill konference aizsākās pirms 7 gadiem ar nosaukumu TechCrunch Baltics, un pulcēja dažus pirmos Latvijas “startup” uzņēmējus, domubiedrus un viņu paziņas no Lietuvas un Igaunijas. Kopš tā laika konference ir strauji augusi, ieguvusi starptautisko mediju atpazīstamību un šobrīd iekarojusi vietu Eiropas IT profesionāļu kalendārā. Nākošā gada februārī TechChill pulcēs jau 2000 dalībnieku – uzņēmēju, IT profesionāļu, ekspertu, starptautisko mediju, startup pārstāvju un studentu.

    Reklāma

    Uz konferences lielās skatuves šogad programmas fokusā būs uzņēmēju un veiksmīgāko startup dibinātāju pieredzes stāsti, finanšu tehnoloģijas, Eiropas startup ekosistēma un lielo uzņēmumu loma, nākotnes tehnoloģiju tendences un inovācijas, kā arī starptautiskais mārketings un investīciju piesaiste. Uz mazās skatuves pirmajā dienā norisinās starptautisku ekspertu mārketinga, pārdošanas, darbinieku piesaistes, zīmolvedības un meistarklases uzņēmumu vadītājiem, kā arī Fifty Founders Battle jaunuzņēmumu konkurss, kurā piedalīsies piecdesmit daudzsološāko jaunuzņēmumu no Baltijas, Skandināvijas un Centrāleiropas. Otrajā dienā uz mazās skatuves notiks diskusijas un stāsti par virtuālo un papildināto realitāti (VR/AR), mākslīgo intelektu, e-komerciju, datu zinātni.

    Šobrīd apstiprināti jau vairāk kā 20 no gaidāmajiem 100 starptautiska līmeņa runātājiem. To vidū ir:

    • Nikolajs Storonskis (Nikolay Storonsky, Lielbritānija), Revolut dibinātājs un vadītājs. Revolut ir viens no straujāk augošajiem finanšu tehnoloģiju jaunuzņēmumiem pasaulē, kas investīcijās piesaistījis 88 miljonus ASV dolāru.
    • Pīters Vesterbaka (Peter Vesterbacka, Somija), bijušais Rovio mārketinga vadītājs, atbildīgs par populārās spēles Angry Birds vadīšanu. Pīters nesen dibinājis savu spēļu uzņēmumu Lightneer, kas piesaistījis investīcijās jau 9 miljonus dolāru.
    • Reno Vizāžs (Renaud Visage, ASV), populārās pasākumu platformas Eventbrite dibinātājs. Reno šobrīd ir partneris vienā no pasaules lielākajiem investīciju fondiem, Index Ventures.
    • Ralfs Ehmendijs / The Ethical Hacker (Ralph Echemendia, ASV), pasaulslavens  kiberdrošības eksperts, kurš konsultē NASA, Google, Microsoft, Oracle, AMEX un IT pasaulē pazīstams arī kā “ētiskais hakeris”.
    • Galia Benarci (Galia Benartzi, Izraēla), Bancor Protocol dibinātāja. Viņas vadītais finanšu tehnoloģiju uzņēmums strādā ar šobrīd tik aktuālo kriptovalūtas jomu, un ar ICO palīdzību nesen investīcijās piesaistīja 152 miljonus ASV dolāru.

    Konferencē dalību jau apstiprinājuši arī vairāk kā 25 investori no Eiropas un ASV vadošajiem investīciju fondiem un akseleratoriem, to skaitā Microsfot Ventures, 500 Startups, Index Ventures, Techstars, InReach Ventures, Change Ventures, Open Ocean, Hoxton Ventures, Superhero Capital, LaunchHub, Karma Ventures un citi.

    TechChill vienlaikus norisināsies arī Startup Expo, kas dos iespēju iepazīties ar 40 daudzsološākajiem reģiona jaunuzņēmumiem, lielo uzņēmumu ekspo un citas aktivitātes, kas aizņems visus trīs atjaunotās VEF Kultūras pils stāvus. Paralēli konferencei, visiem pasākuma dalībniekiem tradicionāli tiek organizēti papildu pasākumi, kā arī divas neformālas ballītes, kas dod iespēju satikt runātājus un investorus neformālā vidē. TechChill ieejas biļetes vēl tikai līdz 20. oktobrim iespējams iegādāties mājaslapā par “agro cīruļu” cenu 99.00 EUR: techchill.co/pass

    Nevalstiskā organizācija TechChill ir Latvijas jaunuzņēmumu vides pārstāvju iniciatīva, kuras mērķis ir veicināt tehnoloģiju un jaunuzņēmumu ekosistēmas attīstību, starptautisko atpazīstamību un investīciju piesaisti. Organizācijas nozīmīgākais ikgadējais notikums ir tās organizētā starptautiskā konference TechChill, kas 8. un 9. februārī norisināsies Rīgā, VEF Kultūras pilī. Uzņēmēju foruma programmā 100 starptautiski runātāji divu dienu garumā uz divām paralēlām skatuvēm pārrunās tehnoloģiju tendences, stāstīs uzņēmējdarbības veiksmes un iedvesmas stāstus un pulcēs 2000 uzņēmējus, tehnoloģiju ekspertus, investorus un starptautiskos medijus no vairāk kā 40 valstīm.

    TechChill galvenie atbalstītāji ir LMT un TWINO, partneri ir Swedbank, Printful, PwC Latvija, Taxify, AirBaltic, Cobalt, Norden, TestDevLab, StartupWiseGuys un mūsu draugi Mailigen, Pipedrive, Infinitum, StartupIncluder.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma