Web Analytics
More
    Reklāma

    LG prezentē jaunu Super UHD televizoru klāstu ar Nano cell tehnoloģiju

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) starptautiskajā elektronikas izstādē CES 2017, kas šonedēļ tiks atklāta Lasvegasā, prezentēs SUPER UHD televizorus (modeļi SJ9500, SJ8500 un SJ8000) ar šobrīd modernāko LCD paneļu krāsas uzlabojošo tehnoloģiju – Nano Cell.

    Pateicoties Nano Cell tehnoloģijai, trešās paaudzes LG SUPER UHD televizoru klāsts nodrošina reālistiskākos attēlus, kādi šobrīd iespējami, radot augsti niansētas, precīzas krāsas un plašus skatīšanās leņķus. Visi LG SUPER UHD televizoru modeļi piedāvā Active HDR ar Dolby Vision, ļaujot baudīt vairākus HDR formātus, tostarp Dolby Vision, HDR10 un Hybrid Log Gamma (HLG), nodrošinot piekļuvi pilnam HDR satura spektram.

    Reklāma

    Nano Cell LCD ekrāni nodrošina tehnoloģisku pārākumu, izmantojot vienāda izmēra daļiņas aptuveni viena nanometra diametrā, lai radītu krietni izsmalcinātākas, precīzākas krāsas, kuras iespējams redzēt no plašākiem leņķiem salīdzinājumā ar citiem televizoriem, tostarp Quantum Dot ekrāniem. Nano Cell sasniedz šādus iespaidīgus rezultātus, absorbējot pārpalikuma gaismas viļņu garumus, lai uzlabotu ekrānā attēloto krāsu skaidrību. Šīs gaismu absorbējošās īpašības ļauj ekrānam filtrēt atšķirīgas krāsas ar krietni lielāku precizitāti. LG Nano Cell ievērojami samazina krāsu izbalēšanas un attēla nestabilitātes gadījumus, kā arī citas krāsu degradācijas problēmas. Nano Cell tehnoloģija arī samazina gaismas atspīdēšanu uz ekrāna, lai saglabātu augstu attēla kvalitāti pat tad, kad ekrānu aptver intensīvs apkārtējais apgaismojums.

    Pateicoties BT.2020 atbalstam un spējai atveidot vairāk nekā vienu miljardu iespējamo krāsu, katrs jaunais LG SUPER UHD televizors ir aprīkots ar Active HDR un Dolby Vision, nodrošinot iespēju attēlot nākamās paaudzes HDR saturu. Active HDR ļauj televizoram apstrādāt HDR attēlu kadru pa kadram un iekļaut dinamiskos datus, kur tas nepieciešams. Šis process nodrošina iespēju televizoram piedāvāt skatītājiem labāko attēlu, neskatoties uz to, vai oriģinālais HDR saturs ietver dinamiskos, statiskos datus vai nesatur metadatus vispār.

    Jaunākās webOS Smart TV platformas ieviešana palīdz padarīt visu LG premium televizoru klāstu neticami draudzīgu lietotājam. LG webOS 3.5 ir aprīkots ar uzlabojumiem atvieglotākai kontrolei un ātrākai piekļuvei. Uzlabota Magic Remote tālvadības pults ļauj acumirklī piekļūt saviem iecienītajiem raidījumiem piespiežot tikai vienu pogu. Savukārt jaunā Magic Link poga palīdz ātri atrast iecienītāko saturu un piekļūt informācijai par ekrānā redzamajiem aktieriem un tēliem. Magic Zoom funkcija nodrošina iespēju palielināt jebkuru ekrāna daļu pārraides laikā.

    Papildu nepārspējamai attēla kvalitātei, LG SUPER UHD televizori lepojas ar Ultra Slim dizainu un unikālu pusloka statīvu, sniedzot ilūziju, ka 55 collu lielais televizors, kas plānākajā vietā ir tikai 6,9mm plāns, peld gaisā.

    „Mūsu 2017. gada SUPER UHD televizoru klāsts ar LG patentēto Nano Cell tehnoloģiju ir izrāviens ekrānu tehnoloģijās, kas paceļ LCD televizoru skatīšanās pieredzi līdz līmenim, kādu nespēj nodrošināt neviens cits,” norāda LG Home Entertainment Company prezidents Braiens Kvons (Brain Kwon). „Nano Cell ir vēl viens piemērs tam, kā LG ievieš jauninājumus un paplašina ekrānu tehnoloģiju robežas, lai apmierinātu aizvien pieaugošās mūsu klientu prasības.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    09.01.2017 12:37

    šitam pretī noliekam sony un samsunga tehnisko mārketinga triku palagus un tad sitam galvu pret sienu mēģinot saprast ko tas nozīmē un kurš tad beigās ir tas super truper īstais un vis vis vis…

    x
    09.01.2017 12:50
    Reply to  Lapsinieks

    viss OK, beigās cilvēki kuri nesaprot, ka ir trīsfāzu ievads, notic ka vienas nanodaļiņas spīd pareizāk par citām nanodaļiņām.
    YT jānoskatās pāris video un viss kļūst saprotams!

    Krotow
    09.01.2017 13:50
    Reply to  Lapsinieks

    Neticie nevienam no viņiem, kamēr neesi redzējis atšķirību dzīvē. Starp citu tas viss ir tukša gaisa tricināšana, zinot, ka TV ar šiem jauninājumiem vienkāršajam mirstīgajam vienalga būs nesasniedzami.

    Skābene
    10.01.2017 12:04

    Vakar iegāju bodē palūrēt uz Teļļukime, pa labi stāvēja 4k teļļuks, bet pa kreisi nocenots HD ready. Abos rādīja parasto virszemes TV ar kaut kādām biatlona sacensībām! Un man jāsaka, ka parasto TV vecais HD ready attēloja par galvas tiesu labāk, kā super duper 4k teļļuks!

    Kristaps Skutelis
    10.01.2017 12:05
    Reply to  Skābene

    Viss jau atkarīgs no tā, ko plāno uz tā televizora skatīties. Ja pietiek ar “parasto TV”, tad nav nekādas jēgas no 4K ierīces. Bet visdrīzāk pats kaut ko spersi internetos un tad ir jēga no augstākas izšķirtspējas.

    x
    10.01.2017 12:56
    Reply to  Skābene

    720p 2017jā nez vai ir ekonomiski pamatots pirkums, jo cena nav proporcionāli zemāka, bet piedāvājums ir krietni šaurāks un matricas tajos ir tik senas un tik budžeta…..jau gadus atpakaļ 720p teļļukus lielie paši tos nemaz neražoja, bet pirka no sīkražotājiem ar savu bļembu virsū. sak, lai ir piedāvājumā, bet tagad – slinkums pētīt – gan jau pat nepiedāvā.

    Reklāma