Web Analytics
More
    Reklāma

    LG prezentē UltraGear videospēļu monitorus ar pasaulē pirmo 240Hz OLED paneli

    Jaunākie raksti

    “LG Electronics” (LG) jaunie 27 collu un 45 collu monitori sniedz līdz šim ātrāko UltraGear modeļu OLED veiktspēju un nodrošina nākamā līmeņa videospēļu iegrimšanas sajūtu.

    Jaunie UltraGear monitori (modeļi 27GR95QE un 45GR95QE) demonstrē LG vadošās pozīcijas straujas attīstības OLED segmentā un globālajā videospēļu displeju tirgū. Jaunie 27 un 45 collu modeļi, kas aprīkoti ar pasaulē pirmo 240 Hz OLED paneli*, ko ražo tikai LG, nodrošina rekordātru 0,03 milisekundžu Gray-to-Gray (GTG) reakcijas laiku, nemaz nerunājot par augstākās kvalitātes pašizgaismota attēla kvalitāti ar precīzām, reālistiskām krāsām un bezgalīgu kontrastu. Pateicoties šīm inovatīvajām displeja tehnoloģijām, jaunākajos modeļos ir viss, ko patērētājs var vēlēties no videospēļu monitora.

    Reklāma

    27 collu OLED videospēļu monitors ar vēl nepieredzētu ātrumu

    LG UltraGear OLED videospēļu monitors (modelis 27GR95QE) piedāvā tādu veiktspējas līmeni, kas nepieciešams, lai spētu maksimāli izmantot jaunāko videospēļu sniegtās iespējas – tā QHD (2560 x 1440) izšķirtspējas OLED displejs nodrošina 240 Hz atsvaidzes intensitāti un satriecošu 0,03 ms (GTG) reakcijas laiku nevainojamai videospēļu spēlēšanai ar zemu latentumu. Tas aptver arī 98,5% no DCI-P3 krāsu gammas, nodrošinot dinamisku grafiku, kas pilnībā atspoguļo videospēļu dizaineru un digitālo mākslinieku redzējumu. Monitora panelis bez atspīduma un zemu gaismas atstarojumu atvieglo ekrānā redzamā satura saskatīšanu, lai lietotāji varētu baudīt videospēles bez traucējumiem neatkarīgi no apkārtējā apgaismojuma.

    LG 27 collu UltraGear monitors ar mainīgu atsvaidzes intensitāti (VRR), NVIDIA G-SYNC saderību un FreeSync Premium atbalstu nodrošina nevainojamu attēlu ar minimālu pārrāvumu un aizturi. Tas atbalsta arī HDMI 2.1 specifikācijas un DisplayPort 1.4 savienojamību, un tam ir 4 polu austiņu ligzda, ļaujot lietotājiem izbaudīt DTS Headphone:X reālistisko un telpisko skaņu. Vienlaikus iekļautā tālvadības pults nodrošina ātru un vienkāršu displeja pārvaldību, kā arī papildu ērtības, ko sniedz programmējami karstie taustiņi jeb hotheys.

    Nākamā līmeņa iegrimšanas sajūta ar 45 collu izliektu OLED displeju

    CES 2023 Inovācijas balvas ieguvējs, modelis 45GR95QE ir LG pirmais 45 collu izliektais OLED videospēļu monitors ar 21:9 malu attiecību un WQHD (3440 x 1440) izšķirtspējas ekrānu. Tas ir arī pirmais 45 collu displejs ar 800 R izliekumu: aizraujoša, jauna forma, lai nodrošinātu nākamā līmeņa videospēļu pieredzi. Izliektā UltraGear monitora matētais OLED panelis bez atspīduma un zemu gaismas atstarojumu, kam pasaulē vadošā testēšanas organizācija UL Solutions piešķīrusi sertifikātu kā produktam ar zemu zilās gaismas starojumu, nenogurdina acis tik ļoti kā parastais LED panelis, tāpēc lietotāji var videospēles spēlēt ilgāk ar mazāku diskomfortu acīm.

    Modeļa 45GR95QE izcilais, izliektais OLED panelis piedāvā 1 500 000:1 kontrasta attiecību un 98,5% DCI-P3 aptvērumu, radot spilgtas krāsas, izteiktus melnos toņus un izteiksmīgus attēlus. Tie ne tikai atdzīvinās ekrānā redzamo darbību, bet arī pastiprinās spēlētāja koncentrēšanos. Tāpat kā tā 27 collu modelim, arī 45 collu modeļa reakcijas laiks ir 0,03 ms GTG un 240 Hz atsvaidzes intensitāte. Izmantojot OLED milzīgo potenciālu, 45GR95QE nodrošina pilnīgu videospēļu iegrimšanas sajūtu.

    “Šie īpašie monitori, kas aprīkoti ar mūsu nozarē vadošajām displeja tehnoloģijām, var lepoties ar aktīvu videospēļu spēlēšanai nepieciešamu ātrumu un attēla kvalitāti, kas padara visu reālāku,” sacīja LG Electronics Business Solutions Company IT nodaļas vecākais viceprezidents un vadītājs Seo Junjē (Seo Young-jae). “Kā videospēļu jomas pionieris LG turpinās ieviest pilnībā jaunu klientu pieredzi, izmantojot savus augstas veiktspējas LG UltraGear spēļu monitorus, kas ir pieejami dažādos izmēros un formās, lai apmierinātu jebkura veida spēlētājus.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma