Web Analytics
More
    Reklāma

    LG radījis Micro LED ekrānu virtuālo studiju veidošanai

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) radījis LG MAGNIT (modelis LBAF) ekrānu virtuālo studiju veidošanai, kas drīzumā būs pieejams arī Baltijā. Jaunais modelis, kurā tiek izmantota uzņēmuma inovatīvā Micro LED tehnoloģija, nodrošina pirmšķirīgu attēla kvalitāti ar izteiksmīgiem melnās krāsas toņiem un dinamiskām, dabiskām krāsām. Ar šī ekrāna palīdzību virtuālā satura veidotājiem būs iespēja radīt izcilu vizuālo baudījumu. Jaunais LG MAGNIT ir lieliski piemērots filmu un mediju producēšanai. Tas sniedz iespēju reāllaikā attēlot digitālu vidi, sinhronizējoties ar monitoriem, kamerām, kameru izsekotājiem un satura veidošanas datoriem.

    Televīzijas apraides un filmu nozarē arvien populārāka kļūst LED ekrānu izmantošana, lai nodrošinātu reālistisku vidi reālu aktieru, pasākuma vadītāju un priekšplāna objektu filmēšanai. Jaunais LG MAGNIT īpaši izstrādāts virtuālo studiju veidošanai un paplašinātās realitātes (XR) risinājumiem. Tajā izmantota LG robustā chip-on-board (COB) LED tehnoloģija un 1,5 milimetru pikseļsolis, nodrošinot izcilu attēla kvalitāti, funkcijas un ērtības, kas nepieciešamas profesionāla satura veidošanai. LG Micro LED moduļi, kuros izmantoti miljoniem pašizstarojošu pikseļu, jau labi pazīstami ar savu izcilo kontrastu, spilgtām krāsām un precīzu attēla atveidi. LG MAGNIT spēj patiesi attēlot digitāli veidotas ainavas – neatkarīgi vai tā ir reāla vai digitāli veidota vide.

    Reklāma

    LG MAGNIT virtuālā satura veidošanai nodrošina daudzpusību, sniedzot lietotājiem iespēju pielāgot ekrānā redzamā attēla izmēru un uzstādīt to sev izvēlētajā veidā. LG Micro LED risinājuma struktūra palīdz samazināt krāsu defektus, lai attēli būtu redzami plašā skatīšanās leņķī, padarot to piemērotu liela ekrāna konfigurācijām. Turklāt satura veidotājiem, kas dod priekšroku iegrimstošam efektam, LG MAGNIT piedāvā arī līdz pat desmit grādiem platu izliekumu. Šī modernā ekrāna dizains atvieglo arī moduļu izlīdzināšanu.

    Lai atvieglotu uzstādījumu veikšanu un pārvaldību, jaunais LG MAGNIT piedāvā ērtu uzstādīšanu un apkopi. LG Micro LED ekrāns ir aprīkots ar lieliem, 35,6 collu moduļu blokiem. Komplektācijā nāk līdzi paneļa moduļi un barošanas bloki, kuriem var piekļūt no aizmugures. Piedāvājot apraides kvalitātes veiktspēju, LG īpaši izstrādātais ekrāna risinājums apvieno izcilu krāsu precizitāti ar zema latentuma video apstrādi un izcilām HDR iespējām.

    MAGNIT ekrānu klāsts paredzēts lietošanai dažādās vidēs, un tajā iekļauti ekrāni dzīvojamām telpām (modelis LSAD/pikseļsolis: 0,78 mm) un risinājumi dažādām uzņēmējdarbības nozarēm, tai skaitā korporatīvajiem, mazumtirdzniecības un viesmīlības sektoriem (modelis LSAB/pikseļsolis: 0,78/0,9/1,25 mm).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma