Web Analytics
More
    Reklāma

    ZTE drīz tiks liegts iegādāties ASV ražotas ierīču detaļas

    Jaunākie raksti

    Mobilo sakaru ierīču un viedtālruņu ražotājs ZTE saņēmis brīdinājumu no ASV Tirdzniecības departamenta, ka ZTE tiks liegta sadarbība ar ASV ražotājiem, jo ZTE ir pārdevis Irānai vairākas mobilo sakaru tehnoloģijas. ASV ražotājiem eksporta aizliegums (sadarbība ar ZTE) stāsies spēkā jau rītdien.

    ZTE ir Irānai pārdevis iekārtas, kuru detaļas ražo Microsoft, Dell un IBM. ZTE ir skaidri zinājis, ka nedrīkst pārdot Irānai neko, kas ražots ASV. ZTE bez ASV tehnoloģijām pavisam nepaliks, tomēr eksportētājiem būs jāsaņem ASV Tirdzniecības departamenta atļauja detaļu pārdošanai. Tiek ziņots, ka ASV Tirdzniecības departaments šobrīd ir jau atteicis vairākus lūgums eksportēt tehnoloģijas ZTE.

    Reklāma

    Protams, šāds aizliegums nodarīs skādi ASV ražotājiem, tomēr ZTE saņems pamatīgu triecienu par tirdzniecības lieguma ar Irānu pārkāpšanu. Viegli neklāsies arī ZTE viedtālruņiem ASV, jo tirgus ātri reaģē uz šādiem paziņojumiem par ražotāju sadarbību ar nevēlamiem pircējiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Y
    07.03.2016 11:04

    Sviests, jo sankcijas pret Irānu taču atcēla dēļ atteikšanās no kodolprogrammas ( bet acīmredzot tas asiņainais niga būs pieteicis atkal)

    Sifons Appeltofts
    09.03.2016 10:46

    Pilnībā jau neatcēla! ASV lidmašīnas tāpat nevar tirgot, tāpēc Irāna pirks Airbusus no eiropas!
    Kam labi, kam slikti! Vismaz Boingam ļoti slikti!

    Reklāma