Web Analytics
More
    Reklāma

    Pie pircējiem nonāks pirmie “Rabbit R1” MI viedpalīgi

    Jaunākie raksti

    Gada sākumā rakstījām par visai inovatīvo sīkrīku “Rabbit R1“, kas spēj veikt dažādus uzdevumus sākot no mūzikas atskaņošanas līdz paziņojumiem. Izmantojot balss komandas, lietotājs var likt ierīcei izdarīt dažādas darbības, piemēram, mūzikas vadība, preču pasūtīšana, ziņojumu sūtīšana utml. Pēc vairāk nekā trim mēnešiem “Rabbit R1” beidzot nonāks pie pirmajiem lietotājiem ASV.

    Saskaņā ar “Rabbit”, pirmā iepriekšpasūtījumu partija, kas domāta pircējiem ASV, tiks izsūtīta 31. martā. Taču uzņēmums brīdina, ka paies dažas nedēļas, līdz pasūtījums aizceļos uz galamērķi. Uzņēmums lēš, ka pirmie “Rabbit R1” pasūtījumi klientu rokās nonāks “aptuveni 24. aprīlī” jeb tieši pēc mēneša.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka “Rabbit R1” sīkrīks tika prezentēts tehnoloģiju izstādes “CES 2024” laikā. Tam ir 2,88 collu skārienekrāns, rotējoša kameru un ritināšanas poga ērtākai navigācijai.  “Rabbit R1” inovatīvu padara tā spēja ātri mācīties no lietotāja darbībām jeb treniņu režīms. Lietotājs, izmantojot balss komandas, var parādīt konkrētu uzdevumu, piemēram, darbību secību lietotnē, un “Rabbit R1” ar mākslīgā intelekta palīdzību to apgūst un iegaumē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma