Web Analytics
More
    Reklāma

    Niantic piesaista 20 miljonus dolāru no Google, Pokémon Company un Nintendo

    Jaunākie raksti

    Populārās spēles Ingress veidotājs Niantic Labs tikai pirms diviem mēnešiem tika atdalīts no Google Alphabet reorganizācijas ietvaros. Vēl septembrī Pokémon radītāji izziņoja jaunu un, iespējams, pat visai aizraujošu spēli Pokémon Go, kas tapusi sadarbībā ar Nintendo un Niantic.

    Šobrīd tiek ziņots, ka Niantic saņems 20 miljonus dolāru no Pokémon Company Group, Google un Nintendo, lai sekmētu tālāku spēles attīstību. Sākumā Niantic saņems tikai pusi no naudas, bet otra puse nonāks pie unikālās spēles veidotājiem tikai pēc sekmīgas Pokémon Go izlaišanas.

    Reklāma

    Spēle Pokémon Go izpelnījusies milzīgu ievērību tīmeklī. Daudzi Pokémon fani tās iznākšanu gaida vairāk nekā savu dzimšanas dienu, tomēr jau ir zināms, ka tikai pamata spēles elementi būs bez maksas. Visi aksesuāri un programmatūras papildinājumi būs jāiegādājas vai arī par tiem nāksies maksāt samērā augstu mēneša maksu. Izskatās, ka  Google Alphabet reorganizācija ir nesusi negaidītu pavērsienu – maksu par servisa izmantošanu.

    Pokémon Go būs pieejama 2016. gadā iOS un Android viedtālruņiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps Pūtelis
    17.10.2015 13:14

    Manuprāt, tīri ar to spēli saceltas tracis jeb “hype” beigu beigās radīs milzīgu vilšanos, jo nekas nebūs, kā šeit redzamajā reklāmā…

    Reklāma