Web Analytics
More
    Reklāma

    Nintendo Switch uzvaras gājiens beidzies. Vai pircēji gaida jaudīgāku konsoli?

    Jaunākie raksti

    Zināms, ka pēdējā gada laikā Nintendo Switch konsoļu pārdošanas apjomi nokrituši par ceturto daļu, kas varētu nozīmēt, ka pircēji gaida kādus lielākus jaunumus, un Nintendo vairs nevarēs izšmaukt, piedāvājot vien jaunu OLED ekrānu vecai konsolei.

    Tiesa, Nintendo Switch pārdošanas apjomi vēl arvien uzskatāmi par labiem. Jāņem arī vērā, ka Nintendo Switch iznāca 2017. gada martā, kopš tā laika ir iznākusi Nintendo Switch Lite versija (2019. gada septebris) un arī Nintendo Switch OLED (2021. gada oktobris).

    Reklāma

    Protams, Nintendo paļaujas arī uz spēļu pārdošanu, Pokémon Scarlet and Violet kopā pārdoti 22.1 miljonus spēļu kopiju, Mario Kart 8 Deluxe pārdota gandrīz 54 miljonos kopiju.

    Nintendo paši prognozē, ka Switch konsoles turpmākā gada laikā tiks pārdotas 12 miljonos eksemplāru, šogad (no pagājušā gada marta līdz šī gada martam) tie bija 18 miljoni. Visticamāk, pircēji tomēr cer, ka tiks piedāvāta kāda būtiski uzlabota konsole. Pat Xbox un PS pasaulē neviens tik ilgi nevelk laiku līdz jaunu ierīču iznākšanai.

    Turpmāk gaidāmo Nintendo spēļu klāsts arī ir gana interesants – Zelda: Tears of the Kingdom ir jau teju iznākusi, jūlijā sekos Pikmin 4, pēcāk gaidāmi arī Mario Kart 8 Deluxe un Pokémon Scarlet and Violet DLC papildinājumi. Nintendo arī plāno šogad atgriezties Gamescom, kur arī gaidāmi lieli paziņojumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma