Web Analytics
More
    Reklāma

    Filma “Super Mario Bros” pārsniegusi viena miljarda dolāru ienākumus

    Jaunākie raksti

    Filma “Super Mario Bros”, kas veidota, balstoties uz ikonisko videospēļu franšīzi “Super Mario“, jau paspējusi sasniegt vairāk nekā viena miljarda dolāru ienākumus. Tā kļuvusi par  šī gada ienesīgāko filmu līdz šim.

    Aprīļa pēdējā dienā oficiālie filmas ieņēmumi bija 1,02 miljardi dolāru, un tie turpinās augt. “Super Mario Bros” kļuvusi par vēsturē ienesīgāko videospēļu ekranizāciju uz lielā ekrāna, kā arī sastāda konkurenci tādām filmām kā “Avatar: The Way of Water” un “Spider-Man: No Way Home”. Šīs filmas arī sasniegušas vismaz vienu miljardu dolāru ienākumus un tikušas izlaistas pandēmijas vai pēc pandēmijas laikā.

    Reklāma

    “Super Mario Bros” iecienījuši ne tikai nostaļģiju mīloši videospēļu entuziasti, bet arī jaunā paaudze, jo vidējais skatītāju vecums ir no 18 līdz 34 gadiem, kā arī tā populāra jaunākās un vecākās vecuma grupās. Īpaši veiksmīga filma izrādījusies globālā mērogā ārpus ASV, kur ieņēmumi sasnieguši 523 miljonus dolāru. Kaut arī pagaidām Nintendo un filmas veidotāji Illumination nav apstiprinājuši filmas turpinājumu, izskatās, ka tagad ir vērts par to domāt.

    Vēl no nesenajām videospēļu ekranizācijām var pieminēt divas filmas saistībā ar videospēli “Sonic the Hedgehog”, “Detective Pikachu”, “Mortal Combat”, “Assassin’s Creed”, kā arī neseno seriālu “The Last of Us“.

    Vai jums jau ir izdevies redzēt “Super Mario Bros” filmu un kādas ir atsauksmes?

    AvotsGizmodo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x_faili
    03.05.2023 13:21

    “ikonisko videospēļu franšīzi”… nu, ja.

    Reklāma