Web Analytics
More
    Reklāma

    Activision Blizzard nav vienīgais, kam Microsoft kādreiz uzlicis kārīgu aci

    Jaunākie raksti

    Microsoft kāre tikt pie Activision Blizzard nav nekas unikāls, jo arī iepriekš Microsoft centies iegādāties vairākus pazīstamus vārdus spēļu nozarē. Zināms, ka Microsoft iepriekš centies iegādāties EA, Square Enix un Midway. Pat Nintendo nav palicis nepamanīts Microsoft darboņu ekseļos.

    Plāni par Nintendo iegādi, protams, neīstenojās, ziņas par šo nonāca atklātībā tikai 2021. gadā. Tika ziņots, ka Microsoft par Nintendo iegādi interesējies 1999. gadā. Visticamāk, tas saistāms ar Microsoft Xbox konsoles iznākšanu divus gadus vēlāk. Nintendo pārstāvji gan esot par Microsoft pirkuma centieniem smējušies.

    Reklāma

    Līdz Square Enix iegādei Microsoft arī netika ap 1999. gadu. Electronic Arts pārstāvji arī esot bijuši neizpratnē par Microsoft konsoles tapšanu un pat norādījuši, ka neviens tādu Xbox nezina, turklāt Microsoft neesot ne mazākās nojausmas par spēļu konsoļu radīšanu.

    Beigās Microsoft iegādājās daudz mazāku zivi – Bungie, kas bija izlaidis tādas spēles kā Marathon un Myth.

    Microsoft ir ļoti tuvu, lai tiktu pie Activision Blizzard iegādes, bet darījumu jānoslēdz līdz 18. jūlijam. Darījuma vērtība ir ap 69 miljardiem dolāru, bet, ja Microsoft netiek pie pirkuma veikšanas, tam soda naudā būs jāšķiras no 3 miljardiem dolāru.

    AvotsNeowin
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    17.07.2023 11:51

    Tur jau arī ABK var panākt pretī un bez problēmām vienoties par termiņa pagarināšanu. Jo sobrīd tikai UK ir palicis vienīgais, kas iebilst. Un visticamāk tuvākajās dienās vienosies par lietām.

    Tieši pāris dienas atpakaļ Sony oficiāli parakstīja vienošanos ar Microsoft, ka piekrīt 10 gadu garantētam līgumam, ka Call of Duty tiks nodrošināts uz Playstation.

    Šāds darījums padarīs pāris miljardu darījumus kā drupačas un varēs turpināt iepirkties uz nebēdu. Redzēs vai šis būs par labu vai par sliktu spēlētājiem.

    bobis
    19.07.2023 06:03

    Izskatas pec Microsoft trollinga, bet man nav vinu zel.

    Reklāma